HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Evet ama sileli 3 hafta olmuştu. Oynama buğu değil yaniHocam 4 lü kare veya direk 4 lü yapın böylece 5 sn veriyor extradan
Aynı cihazda mi silip yuklediniz
Evet ama sileli 3 hafta olmuştu. Oynama buğu değil yaniHocam 4 lü kare veya direk 4 lü yapın böylece 5 sn veriyor extradan
Aynı cihazda mi silip yuklediniz
Hocam taktiği siler misin ya düzeltme imkanları var. Developerlar (Kendimden biliyorum) geri dönüt araştırması yapıyorlar. Elimizdekinden de olmayalım. Gelen olursa özelden taktiği söyleyelimDostlar gece 23.59da oyunu açın ana sayfada bekleyin 00.00 olunca saat basın girin sınırsız oynama hakkı veriyor, 2 kez ödül alana kadar oynayın. Bugün sabahtan geldi çift ödül almak için 2 telefondan oynamak lazım geceden itibaren mesaiye başlarızPuanı yapamayan arkadaşlar gece girin hiç sabaha bırakmadan illaki geçersiniz bi kaç seferde
umarım senin yazmanla ayıkmamışlardır kralEvet maalesef önceki seferden sonra çözmüşler bugu, gece vermiyor ödül.
Valla üzülürüm öyleyse ama önceki seferde çok kişi isteyince buradan yazmıştım mecbur yardımı olsun herkese diye, buraya bakmazlar diye düşündük geri düzenledim hatta yorumuumarım senin yazmanla ayıkmamışlardır kral![]()
Geçmiş olsun bug düzelmiş. Oyun oluyor ancak oynadıktan sonra ödülü alamıyorsunuz uygulamadan çıkarsanız ya da yukarıdan aşağı kaydırırsanız (sayfa yenilenince) oyun gidiyor.
arkadaşlar ben gir çık yaptım sayfayı yeniledim benim ödül duruyorEvet maalesef önceki seferden sonra çözmüşler bugu, gece vermiyor ödül.
Aynen,Ben gece de oynadım kazanmama rağmen vermedi. Simdi sabah oynadım yine vermedi ödülü. Oops bir şeyler ters gitti diye yazdı. Aynı sorunu yaşayan var mı?