12de oyun gidiyor dostum nasıl 10 geçe oynadın, yeni güne girmeden açıp 10 dk falan mı bekledin oynamadanabi sizde nasıl oldu bilmiyorum ama ben saat 0.10 sularında oynadım ve 2 tanede geldi ve az öncede yedim sizde neden böyle oldu
12de oyun gidiyor dostum nasıl 10 geçe oynadın, yeni güne girmeden açıp 10 dk falan mı bekledin oynamadanabi sizde nasıl oldu bilmiyorum ama ben saat 0.10 sularında oynadım ve 2 tanede geldi ve az öncede yedim sizde neden böyle oldu
evet öyle yaptım12de oyun gidiyor dostum nasıl 10 geçe oynadın, yeni güne girmeden açıp 10 dk falan mı bekledin oynamadan
hocam bu arada aynısını yaptım fakat sayfayı zorunlu olarak yeniletiyor yani max 1 hakkımız var artık12de oyun gidiyor dostum nasıl 10 geçe oynadın, yeni güne girmeden açıp 10 dk falan mı bekledin oynamadan
Ah ulan neyse bu işin tadı kaçmıştı zaten en azından bir milkshake ve çuroşum varhocam bu arada aynısını yaptım fakat sayfayı zorunlu olarak yeniletiyor yani max 1 hakkımız var artık
çurosu karamelle yiyin kesinlikle çikolatadan daha iyi , çikolatada bitterli puding tadı var kent sosla aynı aslındaAh ulan neyse bu işin tadı kaçmıştı zaten en azından bir milkshake ve çuroşum var
Tavsiye için teşekkürler bugün ne verecek acaba bakalım sabahı merakla bekliyorumçurosu karamelle yiyin kesinlikle çikolatadan daha iyi , çikolatada bitterli puding tadı var kent sosla aynı aslında
Kurabiye veriyorTavsiye için teşekkürler bugün ne verecek acaba bakalım sabahı merakla bekliyorum
Nereden edindiniz bilgiyi çünkü bende şuan oyun çıkmıyorKurabiye veriyor
hocam taktiği var yazayım size özeldenNereden edindiniz bilgiyi çünkü bende şuan oyun çıkmıyor
Olur farketmezhocam taktiği var yazayım size özelden
Patent @Ahmet Sevinç inOlur farketmez
asıl patent @fortoken1Patent @Ahmet Sevinç in
Ben iki tane aldımhocam bu arada aynısını yaptım fakat sayfayı zorunlu olarak yeniletiyor yani max 1 hakkımız var artık