Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,674
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam benim hatam neyse sabahta oynama hakkı veriyor o zaman alırımBen iki tane aldım
evet hocam benim hatam neyse sabahta oynama hakkı veriyor o zaman alırımBen iki tane aldım
hocam taktiği var yazayım size özelden
Hocam sabah nasıl 2 defa oynayacazevet hocam benim hatam neyse sabahta oynama hakkı veriyor o zaman alırım
Kanka gece 2 defa oynaya biliyozmu sistem ödüllü veriyorumu yoksa ups diye uyarımı veriyorÇok zeki arkadaşlar ben yorumu düzenlesem de siz alıntı yapınca ilk yazdığım halde gözüküyor. Yapmayın şöyle.
ben de düzenledim çok zeki arkadaş merak etme. uyarıyoruz agresif yapıyorsunuz anlamıyorum sizi yaÇok zeki arkadaşlar ben yorumu düzenlesem de siz alıntı yapınca ilk yazdığım halde gözüküyor. Yapmayın şöyle.
sundae verdiBugünün hediyesi ne acaba
Iyi size Sundea vermis, bana Sundea kazandiniz diyip Ooops hata oldu verdi, neyse saglik olsunsundae verdi
Başka hesaptan girIyi size Sundea vermis, bana Sundea kazandiniz diyip Ooops hata oldu verdi, neyse saglik olsun![]()
Aynı telefondan başka bir hesap açsan Bile vermiyor anca başka telefonBaşka hesaptan gir