Arama sonuçları: *

1. keremast

Sıfır şeker diyeti hakkında bilgi

bir sürecten sonra canınız hiç çekmiyor bence biraz dişi sıkmak lazım.
  2. keremast

Sıfır şeker diyeti hakkında bilgi

ben 1.5 yıldır rafine şeker tüketmiyorum bunun içine çikolata tatlılarda dahil. günlük meyve yiyorum
  3. keremast

Tahinli Çörek Yaptım (SS'Lİ)

canım çekti nerdesin yemeye gelem
  4. keremast

Protein Bar Yemek İçin En Uygun Zaman

1.5 yıldır spor geçmişim var bu güne kadar protein tozu ya da bar almadım almamda. bir kez hediye geldi onda bile kullanmadım. zamanı olmayan adam işi protein tozu ya da bar. et yemek varken tavuk yumurta balık yemek varken saçma. gidersin lor peyniri alır shake yapıp bile içsen daha iyi.
  5. keremast

Supplement tavsiyesi

nası öldürsün la :D arkadaşta kullanıyordu bir şey olmadı. 1.5 yıldır yapıyorum
  6. keremast

Supplement tavsiyesi

https://www.ssnsports.com.tr/ssn-creatine-refuel-350-gr buda iyi gibi sanki?
  7. keremast

Supplement tavsiyesi

aynı düşünceye bende sahibim. aromalı kullanmayı sevmiyorum. önerin için teşekkürler dost (y)
  8. keremast

Supplement tavsiyesi

para tuzağı hiq dışında güzel bir supplement markası arıyorum. creatine almayı düşünüyorum önerileriniz nedir?
  9. keremast

Fiyat performans yüksek besin değerli yiyecekler

şekersiz ise gayet iyidir ama şekersiz sade yemek can sıkar bir zamandan sonra ben yiyemiyorum. tercih meselesi kooperatifte satılan mısır patlağı var onun arasına sürüp yiyordum.
  10. keremast

Fiyat performans yüksek besin değerli yiyecekler

tavuk pilav götürüp yanında ara atıştırmalık olarak muz elma kuruyemiş gibi şeyler tercih edebilirsin. kuruyemiş mesela fındık, yer fıstığı, ceviz, kaju, hurma gibi.
  11. keremast

Multivitamin önerisi?

normalde vitamin seviyelerim tam olduğu için kullanınca bir farka varamadım pek
  12. keremast

15 Liraya lahmacun buldum yemeli miyim ? + sınırsız ayran salata(Yarın Foto geliyo tkpte kal)

bazen hayrına işleten yerler olabiliyor. ama hayrına da olsa bile 15 tl acayip ucuz. ya kıymayı koklatıyor ya da başka bir şeyler var.
  13. keremast

Sabahları Kaç Yumurta Yiyorsunuz

hangi marka önerirsin?
  14. keremast

Sabahları Kaç Yumurta Yiyorsunuz

8 yumurta + 200gr lor peyniri ve 100gr da yulafı omlet yapıyorum.
  15. keremast

günlük kaç gr protein almalı?

210gr o zaman sagol dost
  16. keremast

evet gulum temmuz ayından beri aralıksız. 1706101841 220 230 dedigim sadece hayvansal. bitkiselleri hesaplamak gibi bir düşüncem yok ki emilimi çok az. 1706101891 kilo koruyorum hocam yaza 2 3 ay kala definasyon yapacam
  17. keremast

230 olarak ayarladım hocam tam ortası. duruma göre 250 300 de olur.
  18. keremast

salonda bi arkadaşla karşılaştım 300 alıyorum dedi bi bakışa kaldım öyle.
  19. keremast

arkadaşlar selam normalde 170 180gr protein alıyordum (hayvansal) ama sizce bunu 230 240 (hayvansal) yapmak gerekir mi? kilo 105
  20. keremast

Multivitamin önerisi?

hardline kullananlara sordum küçük abdestin rengini yemyeşil yapıyormuş bir garip.. bu vitamini alacagim. günlük 1 tane atacagim degil mi
Top Bottom