Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Bitcoin son durumu ve yönü

İnsanları içeride bırakmak için son bir yükseliş daha geleceğini düşünüyorum. Buradan 42k direncine oradan da 36k desteğini bekliyorum. Hatta analizlerini çok beğendiğim sayfa da aynısını atmıştı. Amerika'da korona vakaları ve ölümler artarsa 28k'ları bile görebiliriz bana kalırsa. Megafon...
  2. COMANDANTE

BTC almak istiyorum nereden alabilirim

Binance üzerinden alabilirsiniz.
  3. COMANDANTE

Bitcoin in helalliği ile ilgili böyle bir video duvarıma düştü

Olayları kendi açımdan değerlendirecek olursam. 1. Olarak diyanetin ne dediği umurumda değil. Kafasına göre fetva veren ve sultanın sofrasındaki alimlerin sözlerine bakmam ben. 2. emeksiz kazanılan diyor bir işi bilmiyorsan ona emeksiz diyemezsin. Biz burada oturup saatlerce teknik analiz...
  4. COMANDANTE

Al-SAT Yapmak İstiyorum Ama Öncesinde Öğrenmem Gereken Neler Var ?

He anladım 30 günlük ücretsiz gibi bir şey çıkınca kayıt olmamıştım hemen olayım da şu ilk 50 sayfayı falan kaydedeyim. Bir de arada antremanlar yapıyorum. Diyorum şu kadar alsaydım şu zaman satsaydım şu kadar kâr ederdim gibisinden olmayan parayla olmayan al sat işlemleri falan da yapıyorum...
  5. COMANDANTE

Bu tradingview.com sitesine kaydolmam gerekiyor mu ? Çünkü 30 günlük deneme diyor muhtemelen ücretli. Yani kaydolmadan da işimi görür mü yoksa kaydolmaya gerek var mı ? Bu arada google keep'i de bir yere not ettim.
  6. COMANDANTE

Ücretsiz kursların neredeyse birçoğuna bakacağım tavsiye için sağ olun. 1615929235 Beni de babam başlattırdı ya arkadaşları yapıyormuş dedi sponsorun olurum bize yap bende öğrenmeye çalışıyorum işte. 4 ay bir tık fazla ama kişiden kişiye de değişebilir. 1615929292 Aynen excel dosyasıyla takip...
  7. COMANDANTE

İlk başlarda öğrenmek için çok para yatırmayayım diyorum. Arkadaşım bana binance üzerinden en az 10 dolar olduğunu söylemişti ilk başlangıç için iyi değil mi ? 1615928773 Araştırırken böyle bir şey de görmüştüm. Sadece kripto para haberleri yapıyorlardı demek oraları da takip etmek lazım bunu...
  8. COMANDANTE

Yanlış bilmiyorsam binance üzerinden al sat yapıyoruz ama grafiklere gelişmelere Tradingview.com üzerinden yapacağız değil mi ?
  9. COMANDANTE

Zamanım çok hızlıdan zengin olmak gibi bir şeyi hiçbir zaman düşünmedim. Çok büyük bir çaba sarf edersin nasibinde varsa alırsın kafasındayım.
  10. COMANDANTE

Fenomenlere bende pek güvenemiyorum sadece onların hangi mantıkla analiz ettiklerini kavramaya çalışıyorum. Dediğin kaldıraç ve margin olaylarına da bulaşmam asla.
  11. COMANDANTE

Şimdi kafam da daha yeni yeni anlamaya başladım. Ben ilk başlarda kendime bir coin seçip onun üzerinde al sat yapacağım gibi düşünüyordum ama direkt bu piyasaya göre hareket etmek gerekiyormuş. Tavsiyelerinin hepsini uygulayacağım. Binance üzerinden al sat yapacağım ama anladığım kadarıyla...
  12. COMANDANTE

2 Saati geçti ama yine de bir belirteyim dedim.
  13. COMANDANTE

Verdiğiniz tavsiyeleri dikkate alacağım. Tekrardan teşekkür ederim sizlere bol şans ve kazançlar dilerim.
  14. COMANDANTE

Dediğin kitabı okumaya çalışacağım.
  15. COMANDANTE

Ya ben ikisinden çok analiz olayını yapamayacağımdan şüpheleniyorum o yüzden sürekli araştırıyorum. 1615897178 Birçok şeyin mantığını anlamayana kadar 300 tl nin altında bile para ile girmem. Çünkü her şey olabilir kafasıyla bakıyorum. Her duruma özel belli planlarım olmalı.
  16. COMANDANTE

Şimdiye kadar hiç kimsenin balığını yemedim hep balık tutmaya çalıştım o yüzden şu gün şuna şu kadar yatırın bu artacak diyenlere zaten inanmam. Bildiğim kadarıyla analiz edebildiğim kadarıyla kararlar vermeye çalışacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.
  17. COMANDANTE

Psikoloji mesela sabretmek açısından mı yoksa daha çok hırslanmamak açısından mı ? 1615896752 Alt Coinlere yönelmem daha ağır basıyor şu anlık zaten muhtemelen öyle yapacağım.
  18. COMANDANTE

Benim hedefler büyük o yüzden çok ciddi uğraşıyorum. Bakalım ya dediğin gibi yapacağım çünkü youtube da izlemek gibi olmuyor.
  19. COMANDANTE

Evdekiler de öyle diyor ama şimdi ben pek kaybetmeyi sevmiyorum. Yani eğer kendi hatam yüzünden kaybedersem çok tilt olurum kendime. O yüzden sürekli araştırıyorum ama birkaç güne başlayacam gibi gözüküyor.
Top Bottom