Neler Yeni

Al-SAT Yapmak İstiyorum Ama Öncesinde Öğrenmem Gereken Neler Var ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
tabii ki kitapları var. ama dediğim video serilerini [2 adet koydum birisi ninja traders(çok sevmem ama video serisi çok faydalı kanatimce), diğeri de tcta analiz] izlersen dediğin terimler iğrenirsin.
Teşekkür ederim attığınız video serisini izleyeceğim. Kendimden emin olana kadar girmemeyi düşünüyorum ama pek emin olamayacağım gibi çok ama çok öğrenmem gereken şey var.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Teşekkür ederim attığınız video serisini izleyeceğim. Kendimden emin olana kadar girmemeyi düşünüyorum ama pek emin olamayacağım gibi çok ama çok öğrenmem gereken şey var.
Hocam biraz öğrendikten sonra bi 50TL koy. Pratik yap.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hocam biraz öğrendikten sonra bi 50TL koy. Pratik yap.
Evdekiler de öyle diyor ama şimdi ben pek kaybetmeyi sevmiyorum. Yani eğer kendi hatam yüzünden kaybedersem çok tilt olurum kendime. O yüzden sürekli araştırıyorum ama birkaç güne başlayacam gibi gözüküyor.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Evdekiler de öyle diyor ama şimdi ben pek kaybetmeyi sevmiyorum. Yani eğer kendi hatam yüzünden kaybedersem çok tilt olurum kendime. O yüzden sürekli araştırıyorum ama birkaç güne başlayacam gibi gözüküyor.
Korkanın çocuğu olmaz hocam :) Videoları izleyip anlıyor gibi oluyorum ben al satta kafam karışıyor.
Gerçi ben deneme amaçlı yaptım.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
asla gerçek paranın yerini tutmayacak olsa da bir excel sayfasına hayali olarak aldığın miktarı ve fiyatı yazarak kendini izleyebilirsin. ama iunu da söyleyeyim için işine para girince asıl önemli kısım psikolojiyi yönetmek oluyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Korkanın çocuğu olmaz hocam :) Videoları izleyip anlıyor gibi oluyorum ben al satta kafam karışıyor.
Gerçi ben deneme amaçlı yaptım.
Benim hedefler büyük o yüzden çok ciddi uğraşıyorum. Bakalım ya dediğin gibi yapacağım çünkü youtube da izlemek gibi olmuyor.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
İzliyorum hemen teşekkür ederim. Bir de bir şey soracağım yeni başlayanlar için hangi kripto paraları daha mantıklı bir seçim olur ? Yani çevremde yapanlara sorunca bana bitcoin ve etheriuma direkt girme alan dediler. Alt coinlerle başla diye bir öneri aldım sizin fikriniz nedir bu konu hakkında ?
altcoinlere yönel bitcoine yüksek miktar para olmadan girmen mantıksız

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
asla gerçek paranın yerini tutmayacak olsa da bir excel sayfasına hayali olarak aldığın miktarı ve fiyatı yazarak kendini izleyebilirsin. ama iunu da söyleyeyim için işine para girince asıl önemli kısım psikolojiyi yönetmek oluyor.
Psikoloji mesela sabretmek açısından mı yoksa daha çok hırslanmamak açısından mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

altcoinlere yönel bitcoine yüksek miktar para olmadan girmen mantıksız
Alt Coinlere yönelmem daha ağır basıyor şu anlık zaten muhtemelen öyle yapacağım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bu söylediklerinin kripto para olduğuna emin misin ?
Youtube kanallarından kesinlikle öneri almanızı önermem çünkü çok çakıcı oluyor youtube kanallarında olabilidiğince öğrenebileceğiniz kadar teknik analiz öğrenin sonra büyük kripto paralardan başlarsanız sizin içni daha iyi olur çünkü bir anda piyasada çakılmaz
Çakıcı: Kendisi bir kripto para alıp onu alın diyerek piyasada azalmasını sağladıktan sonra satıp çıktığını belirten ve takipçilerine zarar ettiren kişiler

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Psikoloji mesela sabretmek açısından mı yoksa daha çok hırslanmamak açısından mı ?
açıkçası ben ilk paramla girdiğimde kendi planlarımdan korkumdan dolayı çok sapıp iptal ediyordum. kimisi için aç gözlülük oluyor kimisi için korkaklık oluyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Youtube kanallarından kesinlikle öneri almanızı önermem çünkü çok çakıcı oluyor youtube kanallarında olabilidiğince öğrenebileceğiniz kadar teknik analiz öğrenin sonra büyük kripto paralardan başlarsanız sizin içni daha iyi olur çünkü bir anda piyasada çakılmaz
Çakıcı: Kendisi bir kripto para alıp onu alın diyerek piyasada azalmasını sağladıktan sonra satıp çıktığını belirten ve takipçilerine zarar ettiren kişiler
Şimdiye kadar hiç kimsenin balığını yemedim hep balık tutmaya çalıştım o yüzden şu gün şuna şu kadar yatırın bu artacak diyenlere zaten inanmam. Bildiğim kadarıyla analiz edebildiğim kadarıyla kararlar vermeye çalışacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.

Top Bottom