Neler Yeni

Al-SAT Yapmak İstiyorum Ama Öncesinde Öğrenmem Gereken Neler Var ?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu tradingview.com sitesine kaydolmam gerekiyor mu ? Çünkü 30 günlük deneme diyor muhtemelen ücretli. Yani kaydolmadan da işimi görür mü yoksa kaydolmaya gerek var mı ? Bu arada google keep'i de bir yere not ettim.
Ücretli değil site, pro üyelikleri ücretli, bazı özellikler sunuyor daha yenisin ihtiyacın yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayıt ol, grafiklerin kayıt oluyor, kapatsan bile kalıyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ücretli değil site, pro üyelikleri ücretli, bazı özellikler sunuyor daha yenisin ihtiyacın yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayıt ol, grafiklerin kayıt oluyor, kapatsan bile kalıyor.
He anladım 30 günlük ücretsiz gibi bir şey çıkınca kayıt olmamıştım hemen olayım da şu ilk 50 sayfayı falan kaydedeyim. Bir de arada antremanlar yapıyorum. Diyorum şu kadar alsaydım şu zaman satsaydım şu kadar kâr ederdim gibisinden olmayan parayla olmayan al sat işlemleri falan da yapıyorum. Bakalım hayırlısı yardımlarınız sayesinde çözmeye başladım birkaç şeyi.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
He anladım 30 günlük ücretsiz gibi bir şey çıkınca kayıt olmamıştım hemen olayım da şu ilk 50 sayfayı falan kaydedeyim. Bir de arada antremanlar yapıyorum. Diyorum şu kadar alsaydım şu zaman satsaydım şu kadar kâr ederdim gibisinden olmayan parayla olmayan al sat işlemleri falan da yapıyorum. Bakalım hayırlısı yardımlarınız sayesinde çözmeye başladım birkaç şeyi.
Zamanla olur bu işler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom