Arama sonuçları: *

• Users: Hudzell
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hudzell

Ana Konu Midas'tan 200 TL Hediye Bitcoin

Son 5 6 aydır düşüş mü olmadı ??? Hocam son çıkan 2 hisseden önceki gelen tüm hisseler hep taban açtı ya.
  2. Hudzell

Kripto transfer etmek için az komisyonlu borsa öneri

Ben Binance kullanıyorum, Paribu da kullanılabilir ama hiç denemedim.
  3. Hudzell

Kripto transfer etmek için az komisyonlu borsa öneri

Tron doğru seçim, öneririm.
  4. Hudzell

Binance tr para çekme

Uyarılarda paranın ancak binance hesabı sahibinin kartına atılması gerektiği yazıyordu sanırım tam hatırlamıyorum.
  5. Hudzell

Binance tr para çekme

Bakiyeniz usdt olarak duruyor önce usdtleri de satarak türk lirasına çevirin. USDT/TRY şeklinde bir aratma yapın.
  6. Hudzell

Binance tr para çekme

Çekme yerine değil de türk lirasını bulun önce. Sonra üzerine tıklayarak detaylardan çekme opsiyonu çıkması gerekir. İsterseniz bi cüzdanın ekran görüntüsünü atın ?
  7. Hudzell

Binance tr para çekme

Ha buradan değil, cüzdanınızdan bakacaksınız türk lirasına hocam.
  8. Hudzell

Binance tr para çekme

İşlemin onaylanmış olduğuna emin misiniz ?
  9. Hudzell

Bi̇lgi̇sayarim Boştayken Mi̇ni̇ng Nasil Yaparim ?

Kartı yormalık bir durum pek de söz konusu değil aslında. 1653066747 Size bir rehber konumu atacağım, minimum 0.001 btc hesabınızda biriktiğinde paranızı çekebiliyorsunuz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/nicehash-ile-mining-nasil-yapilir.487308/
  10. Hudzell

Kripto Parada Vergi Ödemek Gerekli Mi?

Ponzi sisteme girdiniz galiba, yakında patlarsanız üzülmeyin hocam. Gerekli vergiyi sitenin kesmesi gerekir sanırım.
  11. Hudzell

Yardım Binanceye nasıl güveniyorsunuz?

Hocam o biraz sizin şanssızlığınız gibi.
  12. Hudzell

Forum alışkanlığı işte uzattıkça uzatıyor insan deforme olduk :kekw: :kekw:
  13. Hudzell

Yok, öznel yargı diyerek kast ettiğim. BTC Türk'ü örnekleyip kötülemem, kötü olduğunu iddia ettiğim bu düşünce.
  14. Hudzell

Belki güvenilir olabilir, ama ben adında "türk" ibaresi geçen ve içine paramı koyabileceğim herhangi bir uygulamaya güvenmiyorum çünkü eninde sonunda patlıyor (bir çoğu) Bu yüzden dolandırılmamak adına binance'yi tercih ediyorum. Sebebi daha çok öznel bir yargı diyebiliriz sanırım.
  15. Hudzell

Çünkü ıslak imza olmadan kişinin hakkında işlem yapılamıyor. Ben buna güvenip de girdim. Öte yandan günlük işlem hacmi milyarları trilyonları bulan bu borsaya güvenmeyip neye güvenebilirim ki ? BTC Türk'e mi :D ?
  16. Hudzell

Binance transfer işlemim ne zaman bitecek?

Benim de ilk zamanlarımda böyleydi, adres doğru ise eninde sonunda gerekli yere varacaktır.
  17. Hudzell

Binance transfer işlemim ne zaman bitecek?

Uzayabiliyor, 15 aşamalı doğrulamadan geçecek sonuçta.
  18. Hudzell

Bitcoin son durumu ve yönü

19k'ya kadar gerilemez maks 38k olabileceğini düşünüyorum ki oradan da bir çok kullanıcı btc toplayacağından daha fazla uzun süre 38k da kalacağını sanmam.
  19. Hudzell

Yaşadığım çok garip bi olay

Ben de 3060 super ile kazıyorum :cool:
  20. Hudzell

Mining Değerleri nasıl??

O zaman 470.01 driver'ını kurmanız lazım, mining kilidini kaldırıyor.
Top Bottom