Ben Binance kullanıyorum, Paribu da kullanılabilir ama hiç denemedim.Borsa olarak öneriniz nedir?
Transfer ücreti ne kadar hocam?Tronda minimum transfer miktarı yok. Ama transfer ücretini cüzdan dan mı yoksa bakiyeden mi kesiyor bilmiyorum.
1TronTransfer ücreti ne kadar hocam?
Peki marketten minumum kaç tron alabiliyoruz?1Tron
Peki marketten minumum kaç tron alabiliyoruz?
try paritesinde alım yapacaksan 10 birim. her para paritesinde 10 birimdir hocam. borsa olarak FTX kullanabilirsin, herhangi bir coini göndersen bile komisyon almıyorlar.Minumum kaç liralık alım yapılıyor? Sormak istediğim tam soru bu. Yani 5 liralık bile alım yapabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@zerolite
Ve ftx'de 10 liralık kripto bile alım yapabilirmiyim?try paritesinde alım yapacaksan 10 birim. her para paritesinde 10 birimdir hocam. borsa olarak FTX kullanabilirsin, herhangi bir coini göndersen bile komisyon almıyorlar.
ftxte try paritesi yok galiba ama ftxtr açabilirsinBitpanda nasıldır? Ve ftx'de 10 liralık kripto bile alım yapabilirmiyim?
Peki istediğim tutarda kripto alım yapma şansım var mı?ftxte try paritesi yok galiba ama ftxtr açabilirsin
10 lira ve üstüne evet TRY paritesinde, o yüzden binance kullanın daha iyi olacaktır sizin için.Peki istediğim tutarda kripto alım yapma şansım var mı?
Bilgileriniz için teşekkürler. Peki bu ftx tr güvenilir mi? Ftx globalin resmi tr yayıncısı gibi bir şey mi? Ve en önemlisi kredi kartıyla kripto alım yapabilir miyim?Bir de istediğim kripto cuzdanina istediğim kripto birimini gönderirken hiç bir türlü komisyon almıyor dimi?10 lira ve üstüne evet TRY paritesinde, o yüzden binance kullanın daha iyi olacaktır sizin için.
FTX global almıyor ancak FTXTR alır mı bilmem, güvenilirlik konusunda şunu atabilirim bu konunun başında FTX'in güvenilirliğinden bahsediyordum. kredi kartı olayını denemedim o yüzden bilmiyorum ama binance destekliyor.Bilgileriniz için teşekkürler. Peki bu ftx tr güvenilir mi? Ftx globalin resmi tr yayıncısı gibi bir şey mi? Ve en önemlisi kredi kartıyla kripto alım yapabilir miyim?Bir de istediğim kripto cuzdanina istediğim kripto birimini gönderirken hiç bir türlü komisyon almıyor dimi?