Arama sonuçları: *

1. S

Bitcoin çok düştü ! 🤔

Miningi yeni keşfedeni son derece üzebilir, hele ki borçla kart aldıysa. Ne yaptığını bilen miningci üzülmez (büyük yatırımı olup da önceden girmiş ve sürekli iş olarak görenler).
  2. S

Bitcoin çok düştü ! 🤔

Belki ucuzlamaz. Çünkü herkese açık şekilde lhr kartlar kırıldı. Artık %100 verimde, malesef!
  3. S

Bitcoin Madenciliği nasıl yapılır

Farklı bir coin madenciliği yaptığın halde ödemeyi bitcoin olarak yapan yerler var. Anca öyle olur. Doğrudan BTC kazacam diyorsan ASiC cihaz almalısın. Youtube dan arat izle nasıl gürültülü makine, bir de googledan sorgulat ne kadar ucuzmuş :D Ekran kartı ile doğrudan eth kazsan daha iyi...
  4. S

Binance Tr güvenlimidir?

Güvenilir. Sıkıntı olmaz. Oradan para çekecek kişinin güvenliğini sağlamak adına yapılan bir uygulama. Yani senin hesabın ele geçirilirse başkası para çekemesin diye alınmış bir tedbir gibi düşünebilirsin.
  5. S

Bitcoinin Uzaya Fırlaması

Düşerse şu an benim için çok tatlı olur. Ekran kartımı sattım ve ekran kartı almayı hedefliyorum. Ekran kartı fiyatları da düşer, bitcoin düşerse. Düşeceğini pek sanmıyorum tabii. Uzun süre daha böyle gidebilir.
  6. S

Elon Musk bitcoin ile bir şey yaptığında bitcoin neden değerleniyor?

Güzel kardeşim yazdığının bir anlamı olsa anlardım. Şimdi sana baştan ekonomi anlatamam. Hiç bir insan illegal pislikler bile boşa kürek çekmez, bunu da herkes bilir zaten. Ekonomiden anlıyor olsan daha ayrıntılı da anlatırım ama kabasından anlatayım biraz. Öncelikle hiç kimse kara para...
  7. S

Benim araştırdığımın 1000'de 1'ini araştırırsan konuşacak seviyeye gelebilirsin. Şu an saçmalıyorsun. İktisat bitirmişim, şu an ekonomistim ben.
  8. S

Kara para aklama diye bir şey duydunuz mu? O para (sözde legal) legal hale gelmeden zengin olamaz kimse, farz edelim ki parayı stokladı bir yerde ve kullanamıyor yani ne anlamı kalır ki. Yahu bugünün dünyasında öyle bir pis iş yapan kimse o parayı legal hale getirmeden zaten zengin listesine de...
  9. S

Bilinmeyen diye bir şey yok. Artık herkes ve her mal varlığı kolaylıkla devletler tarafından tespit ediliyor ve ayrıca global ve dijital bir dünyada herkes de bu bilgilere erişebiliyor.
Top Bottom