Neler Yeni

Elon Musk bitcoin ile bir şey yaptığında bitcoin neden değerleniyor?

uydu3

80+ Silver
Bilinmeyen diye bir şey yok. Artık herkes ve her mal varlığı kolaylıkla devletler tarafından tespit ediliyor ve ayrıca global ve dijital bir dünyada herkes de bu bilgilere erişebiliyor.
Bende onu demek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
Bilinmeyen daha zengin biri mi var
İllaki var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilinmeyen diye bir şey yok. Artık herkes ve her mal varlığı kolaylıkla devletler tarafından tespit ediliyor ve ayrıca global ve dijital bir dünyada herkes de bu bilgilere erişebiliyor.
Kaçak,illegal,pis işlerden gelen parayı kim tespit edebilir?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kaçak,illegal,pis işlerden gelen parayı kim tespit edebilir?
Kara para aklama diye bir şey duydunuz mu? O para (sözde legal) legal hale gelmeden zengin olamaz kimse, farz edelim ki parayı stokladı bir yerde ve kullanamıyor yani ne anlamı kalır ki. Yahu bugünün dünyasında öyle bir pis iş yapan kimse o parayı legal hale getirmeden zaten zengin listesine de giremez, o parayı da kullanamaz. Neyse sen biraz araştır istersen bu konuyu, ben daha fazla yormayacağım bu konuda kendimi.

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
Kara para aklama diye bir şey duydunuz mu? O para (sözde legal) legal hale gelmeden zengin olamaz kimse, farz edelim ki parayı stokladı bir yerde ve kullanamıyor yani ne anlamı kalır ki. Yahu bugünün dünyasında öyle bir pis iş yapan kimse o parayı legal hale getirmeden zaten zengin listesine de giremez, o parayı da kullanamaz. Neyse sen biraz araştır istersen bu konuyu, ben daha fazla yormayacağım bu konuda kendimi.
E kendin diyorsun işte, adamın illegal parası var zaten o parayı aklamadığı için bilinmeyen zengin diyoruz.İhtiyacı kadar olan parayı temize çıkarır.Sen araştır öyle konuşalım :D

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
E kendin diyorsun işte, adamın illegal parası var zaten o parayı aklamadığı için bilinmeyen zengin diyoruz.İhtiyacı kadar olan parayı temize çıkarır.Sen araştır öyle konuşalım :D
Benim araştırdığımın 1000'de 1'ini araştırırsan konuşacak seviyeye gelebilirsin. Şu an saçmalıyorsun. İktisat bitirmişim, şu an ekonomistim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
Benim araştırdığımın 1000'de 1'ini araştırırsan konuşacak seviyeye gelebilirsin. Şu an saçmalıyorsun. İktisat bitirmişim, şu an ekonomistim ben.
Benmi saçmalıyorum anladım :D Yazdığımı anlamaya çalış ondan sonra konuşuruz

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Benmi saçmalıyorum anladım :D Yazdığımı anlamaya çalış ondan sonra konuşuruz
Güzel kardeşim yazdığının bir anlamı olsa anlardım. Şimdi sana baştan ekonomi anlatamam. Hiç bir insan illegal pislikler bile boşa kürek çekmez, bunu da herkes bilir zaten. Ekonomiden anlıyor olsan daha ayrıntılı da anlatırım ama kabasından anlatayım biraz. Öncelikle hiç kimse kara para aklayarak dünyanın en zenginlerinin dengine gelemez onu zaten bil bir kere. Sonra da kimse illegal iş yaparak, devletler ve legal firmalardan kendisini gizleyerek dünyanın en zenginleri kadar servete veya (senin tabirinle gizli paraya) sahip olamaz. Yani bilinmeyen zengin yoktur özetle. Bu kadarını anlasan yeterli benim için.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,466
Üyeler
164,504
Son üye
Efkan57
Top Bottom