Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

Döviz sitelerinden alıyorsun o parayıda Bizimkilere anlatamadım bende anlatılması zor bir şey Ama bizimkiler gelipte yapma etme demedi yap oğlum paranı al dediler aldım ellerine geçincede laf etmediler.
  2. Skynel

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

Sormadan yap bende buna ayar oluyorum arkadaş 🤦 Üstüne alınma lafım ailelere bilip bilmeden konuşuyorlar ya
  3. Skynel

Bitcoin Tekrardan 40.000 Dolar Seviyesini Aştı!!

Bilgisayarım kapanıyordu ekran kartı 102 dereceyi görüyordu yoksa vardı aklımda yapmak :( Not: UV yapmış halimle 102.
  4. Skynel

Bitcoin Tekrardan 40.000 Dolar Seviyesini Aştı!!

Ekran kartını satmakta iyi mi yaptim kötü mü yaptım anlamadım ki
  5. Skynel

Bitcoin'in Fiyatı 227.000 TL'ye Düştü.

Evet hocam ben de onu demek istedim zaten kripto paralar yükseldiği için mining yapmak isteyenler ekran kartı aldılar ve stok sorunu başladığı için fiyatlar yükseldi
  6. Skynel

Bitcoin'in Fiyatı 227.000 TL'ye Düştü.

Hocam etki edeceğini zannetmiyorum sonuçta bitcoin kartların fiyatlarını etkilemiyordu stoklardan kaynaklı etkiliyordu kartı alanlar belki şuan ikinci elden satıyor olabilirler o da tabi ki kartların fiyatlarını etkilemiyor :(
  7. Skynel

1 Bitcoin 310.000 TL Oldu! Dünya Düzeni Değişiyor

Anladım dostum yani Bitcoin değerlenince mining yapmak isteyenler ekran kartı satın alıyor ve stok kalmadığı için ürünlerin fiyatlarıda artıyor
  8. Skynel

1 Bitcoin 310.000 TL Oldu! Dünya Düzeni Değişiyor

Bitcoinin ekran kartı fiyatlarıyla ne ilgisi var bilmiyorum açıklayabilecek var mı
Top Bottom