Bilgisayarım kapanıyordu ekran kartı 102 dereceyi görüyordu yoksa vardı aklımda yapmakASlında mining için UV yapsan daha kârlı olabilirdi.
Evet konuştum 2 tane ilan vardı ikiside bende 3070 suprim ilanım olduğu için bana söylediler. -Piyasa düşsün diye koydum ya- diye. İkiside alıcıydı 3070 suprim arıyolardı.Cidden mi
Ah kafam pahalı diye 8.7k'dan almadım. nasip değilmiş.Evet konuştum 2 tane ilan vardı ikiside bende 3070 suprim ilanım olduğu için bana söylediler. -Piyasa düşsün diye koydum ya- diye. İkiside alıcıydı 3070 suprim arıyolardı.
Hocam siz onu bana sorun. 10K dan beri tuttuğum BTC yi 22K da satmanın pişmanlığı...Ah kafam pahalı diye 8.7k'dan almadım. nasip değilmiş.
Keşke alsaydın ben 3060 ti arıyorum. 3070 suprim verip farkını karşıdan almak suretiyle takas edeceğim. Rog strix modeli ile. Sonradan vazgeçtim ilanı kaldırdım yoksa 10 bine isteyen vardı kartı tekrar bulamayacağımı bildiğim için nakite vermedim..Ah kafam pahalı diye 8.7k'dan almadım. nasip değilmiş.
O bitincede cep telefonundan yapma yolunu bile bulurlarVallahi ya o galiba bu işin en uç noktası