BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
Doge nasıl abi ben 70kuruştan girdimde (!)
Adamlar eğitim alıyorlar analiz yapıyorlar.Böyle bir şey olmayacağını çoğu kişi biliyor
Her analiz yapan doğru söylemiyor (1)Adamlar eğitim alıyorlar analiz yapıyorlar.
Türkiye'den yiğitaysul :Ylan
Yıl 2014 Bitcoin 900 dolar o zaman da diyorlardı bitcoin artmaz diye ama gel gör ki Bitcoin 60.000 doları gördü. Daha da yükselecek böyle kalmayacak belki şimdi değil ama 1-2 yıla göreceksin 100.000 doları geçtiğini. Ayrıca sen ekran kartı analizi yapanları dinlersen tabii ki yanılırsın. Bu borsayla ilgilenenleri dinleyeceksin. Sadece Türkleri değil yabancıları da dinleyeceksin.Her analiz yapan doğru söylemiyor (1)
Bı kere ben sallamiyorum bazı şahıslar gibi (2)
Siz bilirsiniz bas paranı o zaman 10k ya çıkması akıl kâri değil
Analiz yapanlarda yazın ekran kartı stoğunun çözüleceğini söylüyorlardi çözüldü mu bana onu söyle
Bir sen mi akıllısın tabi sadece Türkleri dinlemiyorum, kendin diyorsun yıl 2014 du sen 4 ayda 10k olucagini mi sanıyorsunYıl 2014 Bitcoin 900 dolar o zaman da diyorlardı bitcoin artmaz diye ama gel gör ki Bitcoin 60.000 doları gördü. Daha da yükselecek böyle kalmayacak belki şimdi değil ama 1-2 yıla göreceksin 100.000 doları geçtiğini. Ayrıca sen ekran kartı analizi yapanları dinlersen tabii ki yanılırsın. Bu borsayla ilgilenenleri dinleyeceksin. Sadece Türkleri değil yabancıları da dinleyeceksin.
Bir ayda 2 katına çıkmış Ethereum 4 ayda 4 katına çıkamayacak mı sanıyorsun? Her şey Bitcoin'e bağlı mega boğa sezonuna girersek sen o zaman gör.Bir sen mi akıllısın tabi sadece Türkleri dinlemiyorum, kendin diyorsun yıl 2014 du sen 4 ayda 10k olucagini mi sanıyorsun
Zaten yeterice fazla arttıBir ayda 2 katına çıkmış Ethereum 4 ayda 4 katına çıkamayacak mı sanıyorsun? Her şey Bitcoin'e bağlı mega boğa sezonuna girersek sen o zaman gör.
Sonuç: Ana paramdan sadece anam kaldıBastım zaten tabii hepsini Ethereum'a değil dağıttım altcoinlere. Yıl sonu burada ol.
Yatırdığım parayı 15 katına çıkardım desem?Sonuç: Ana paramdan sadece anam kaldı![]()
Bende şakasına dedim zaten işi bilen adam istediği parayı çıkarırYatırdığım parayı 15 katına çıkardım desem?