Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Bitcoin'in Tarihsel Piyasa Çöküşleri (2012-2021)

Devletlerin de eli kolu bağlı, yaptırım uygulamaya kalksalar Bitcoin'i yatırım aracı olarak görmedikleri için nasıl cezalandıracaklarını bilmiyorlar. Vergi sistemi getirilmeye çalışılıyor ama yine yatırım aracı olarak kabul edilmiyor. Garip bir dünya :D
  2. Slyleight

Hep benim gibi düşüncesiz insanlar yüzünden oluyor bunlar :)
  3. Slyleight

Bu konuyu açma nedenimin en büyük sebebi kripto paralar hakkında yapılan yanlış yorumlar, bilgi sahibi olmadan fikir belirten kişiler. Bu yüzden araştırmamı yaparak size Bitcoin'in tarihsel piyasa çöküşlerini , tarihlerini ve fiyatlarını içeren bir rehber tarzı içerik hazırladım. Ankette de...
  4. Slyleight

Bitcoin Kanal Kırlımı

En büyük soru bu zaten, elimde tuta tuta gün geçtikçe eriyorum.
  5. Slyleight

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

1060'ın bildiğim kadarıyla 2.5-2.8$ arası bir günlük kazancı var. Kendine harçlık için kullanabilirsin. Yeni ekran kartı almak şuan çok zor, fiyatlar uçmuş durumda, ne almanın ne de ekran kartı için aileni kırmanın bir mantığı yok. Sen harçlığını çıkar gerisini düşünme. 1 ay kazdıktan sonra...
  6. Slyleight

ekran kartın ne ?
  7. Slyleight

Geçmişe vergi uygulanmaz. Kanun yürürlüğe girdikten, resmi gazetede yayınlandıktan sonraki günler için geçerli olur. Sen paranı çekmeyip vergilerin geldiği zaman çekmeye kalkarsan vergi uygulanır. Henüz nasıl bir vergilendirme olacağı belli değil. Önümüzdeki günlerde göreceğiz.
  8. Slyleight

KRİPTO PİYASASINDA SERT DÜŞÜŞ !

Sezona bakmıyor ekran kartı piyasası. ETH güzel kazanç getiriyor, ETH 2.0 'ı beklemek lazım, ondan sonra belli olur.
  9. Slyleight

Eğer olumlu tarafından bakmak istersen şu var, her ne kadar 50 bin seviyesine iğne atmış olsa bile çabucak toparlandı. Şimdi 55.750 , hatta yazarken 56 bile oldu sayılır. Kendine buradan desteği oluşturup 70'e kadar yolu açık. Bu da iyi bir fiyatlandırma getirecektir. Hatırlarsan geçtiğimiz...
  10. Slyleight

Ben sepetimi 2 ay önceden doldurdum. Piyasalar düşmüş olsa bile hala güzel bir kârım var. Belki bu konuda tekimdir fakat hala ümitli bakıyorum. Bir hedefim vardı oraya ulaşmadan çıkmayı düşünmüyorum.
  11. Slyleight

Ben 55 bin seviyesine düşmesini bekliyordum . Oradan tutunup tekrar yükseleceğini düşünüyordum. Fakat 50 bin seviyesine atılan iğne çok korkutucu oldu.Taminler ve grafiksel yorumlamalarda tespit edilemeyecek bir düşüş gerçekleşti. Ama önemli bir kural var, ASLA PANİK SATIŞI YAPMA !!! Şimdi...
  12. Slyleight

Şuan Ki Fiyattan Btc Aldım İyi Mi Yaptım?

Arada şu @Litecoin arkadaşımızı dinleyin, forumdaki çoğu kişi gibi mesaj atmış olmak için yazmıyor; Dostum eğer kripto paralarda hiçbir bilgin yok ise, Bitcoin ve Ethereum en kaliteli kripto paralardandır. Başları kolay kolay eğilmez. Evet, çok para kazanmazsın , bu iki kripto para birimi...
  13. Slyleight

Kripto paralara vergi geliyor

Bu haberler uzun süredir piyasada dolanıyor zaten. "Vergi getirmeye hazırlanıyor" Haberin özeti bu, geri kalan her şey clickbait. Devlet zaten bu iş üzerine düşünüyor fakat kriptoda vergi almak sandığınız kadar kolay değil arkadaşlar. Kripto para transferlerinde isim-soyisim geçmiyor. Kimin...
  14. Slyleight

Bitcoin piyasasının sönme ihtimali var mı?

Bitcoin boğa döneminde ve nisan sonuna kadar yükselir gibi duruyor. Fakat kripto piyasası çok riksli,aniden düşüş oluyor. Amerika yaptırım falan diyor da, klasik amerika işte. Uzun vadeli olarak tutabilirsin. Geleceği parlak görünüyor ama istersen bir "zaman yolcusuna" danış :) *Yatırım...
Top Bottom