Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Görüşelim canım sorun yok.bir kaç ay sonra görüşelim
Görüşelim canım sorun yok.bir kaç ay sonra görüşelim
bencede mantıklı ytdBen olsam yapmazdım Onun yerine minnak şirketlere basıp ani çıkışlar elde edebilirsin sanırım çok anlamıyorum ama girmeyi düşünüyordum yatırıma küçük şirketler çok riskli ama kazanınca çok kazandırıyor
Hocam bilmiyorlarki, daha bu boğa döneminde girmişler piyasaya ne alsalar yükseliyor zannediyorlar. Deneyim bu piyasada çok önemli, 500 Dolardan fazla para eritmişimdir ilk girdiğim ay kaldıraçlı işlemlerde. Hot al diyorlar, 20X yapmış coine girilir mi ya? 2. TRX olayı işte. Ne yaparlarsa yapsınlar, benim umurumda değil.Arada şu @Litecoin arkadaşımızı dinleyin, forumdaki çoğu kişi gibi mesaj atmış olmak için yazmıyor;
Dostum eğer kripto paralarda hiçbir bilgin yok ise, Bitcoin ve Ethereum en kaliteli kripto paralardandır. Başları kolay kolay eğilmez.
Evet, çok para kazanmazsın , bu iki kripto para birimi balina dediğimiz, kripto para zenginlerinin elinin altında dönüyor. Ama gelecek için öncü kripto paralar oldukları için rahat bir yatırım aracı denebilir. (YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
Altcoinler, yani diğer kripto para birimleri ile iyi bir miktar kazanabilirsin, ama sana çoğu kişi şunu söylemez, altcoinler tamamen RİSK İŞİ 'dir. Ya iyi kazanırsın, yada çok fena patlarsın.
Tercih tamamen senin, eğer gönlün Bitcoin istiyorsa al dursun bir kenarda.
Yok ben stres adamıyım, kaldırırım ani düşüş kalkışları dersen de altcoin işine bakabilirsin.
Tamamen senin tercihin.
Dijitalleşse de ana para BTC olmaz. IMF çıkarır bi coin, biz de bakarız ona mahkum kalırız. Dolar gider IMF kalır anlayacağın.Ben ileride çok yükseleceğini düşünüyorum. Dünya dijitalleşecek. YTD.
Cahil misin olm sen? Benim gibi sevap sever olucaksın. 15x yapmış coine girdim, ilk zamanlarımda, 300 lira para gitti. 300 lira Çinlilere bağışladım. Aşı yaptılar o kadar.Hocam bilmiyorlarki, daha bu boğa döneminde girmişler piyasaya ne alsalar yükseliyor zannediyorlar. Deneyim bu piyasada çok önemli, 500 Dolardan fazla para eritmişimdir ilk girdiğim ay kaldıraçlı işlemlerde. Hot al diyorlar, 20X yapmış coine girilir mi ya? 2. TRX olayı işte. Ne yaparlarsa yapsınlar, benim umurumda değil.
Peki bebeğimGörüşelim canım sorun yok.