Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Bitcoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

Kripto hakkında deneyime nasıl kavuşurum

kriptoda en güzel deneyimi kendin öğrenerek kazanabilirsin kardeşim onun dışında birde youtube kanallarının bazı eğitimleri var coin mühendisi veya şahsi olarak sevdiğim bir adam doğukan doğan var eğer genel para piyasaları için bilgi öğrenmek istiyorsan furkan özbek veya yatırım nedir...
  2. sveaz

BTC 40K USD'nin (1.189M TL) altına düştü! Ne zaman alınmalı? Ne zaman satılmalı?

bence artık boğa zamanı çok yaklaştı güzel sağlam projeleri olan coinlerden güzel bir sepet yapılabilir bence ytd ben bnb tutuyorum yüklü miktarda bayağı kaarım var şu anda :D
  3. sveaz

Bitcoin mi yoksa altın almak mı mantıklı ?

bankadan almanı çok tavsiye etmem fizikselciyim ben biraz altında ama senin bileceğin iş eğer banka hesabın varsa ordan da yapabilirsin birikim hesabından
  4. sveaz

Bitcoin mi yoksa altın almak mı mantıklı ?

kankam açıkcası ben daha az önce eve geldim altın yaptım ne kadar param varsa bitcoin işi yine borsa işine girmek oluyor o yatırım değil sürekli izlemen gereken bir şey eğer öyle bir şey istiyorsan bitcoin al ama ben kıyıya atıcam değerlensin diyorsan altın alman daha mantıklı YTD.
Top Bottom