Neler Yeni

Kripto hakkında deneyime nasıl kavuşurum

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Önce araştırıp girişseydin keşke.Borsa ve temel ekonomi hakkında videolar var youtubede izleyerek anlayabilirsin.
bilgim var aslında ama bıst için geçerli
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum ben de bir kaç yıl önce babamın kimlik ile binance girmistim ve biraz sayfalar birazda şirketlerin vaatlerini araştırmıştım ve shibaya bi yatırım yapmıstım ufak bi paraydı ama ortlama 1,5x atmisti bu yöntem cok daha basit ama kücük parayla cok daha az kazanc getiriyor eger kaldıraclı işlemlere girceksen baya bi bilgin olması gerekiyor likidasyon degerinden capraz marjınınden tut longna shortuna kadar bir sürü kavram var sana tavsiyem binancenın bu kavramlarını ögrenene kadar coin al en azından az buz coin piyasasını ögrenmis olursun ögrendıkten sonra kaldiracli islemler oynanabilir fakat her ne kadar bilsen bile riskli bir islem gaza gelip büyük paralarla girme :D
hocam lütfen bi ulaşabilirmisiniz bana

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
beyler merhabalar ben bugün binance indirdim ve babamın kimliği üstünden doğrulama yaptım babam kırmadı beni sağolsun ama pek gönüllü değildi şuan sadece bist de yatırım yapıyorum kripto parayı hiç bilmiyorum açıkcası kripto ne daha onu bile bilmiyorum hesabı açtım ama daha işlem yapmayacağım bilgi ve zamana ihtiyacım var youtubedeb videolara baktım ama bir şey anladığım söylenemez açıkcası bana yardımcı olabilecek birisi varmı çünkü bıst her daim olamıyacak ama kripto olucak bana izlemem gereken yollar hakkında yardımcı olurmusunuz
kriptoda en güzel deneyimi kendin öğrenerek kazanabilirsin kardeşim onun dışında birde youtube kanallarının bazı eğitimleri var coin mühendisi veya şahsi olarak sevdiğim bir adam doğukan doğan var eğer genel para piyasaları için bilgi öğrenmek istiyorsan furkan özbek veya yatırım nedir? kanallarını öneririm sana bu arada sana şahsi tavsiyem binance değilde bybit kullanman olucaktır referans istersen atabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu

Hocam bu uzun yazınız için teşekkür ederim hocam bana dm instegram adresinizini yazar mısınız tabi sizde isterseniz ordan sizle iletişim kursam
suatusluuu insta ve discord aynı discorddan uygulamayı anlatabilirim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
10k doların yoksa hiç girme

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
kriptoda en güzel deneyimi kendin öğrenerek kazanabilirsin kardeşim onun dışında birde youtube kanallarının bazı eğitimleri var coin mühendisi veya şahsi olarak sevdiğim bir adam doğukan doğan var eğer genel para piyasaları için bilgi öğrenmek istiyorsan furkan özbek veya yatırım nedir? kanallarını öneririm sana bu arada sana şahsi tavsiyem binance değilde bybit kullanman olucaktır referans istersen atabilirim
knk deneyim iyi güzel olurda ben para kaybettikden sonra ne anlamı kalır bist de öyle oldu mesela

10k doların yoksa hiç girme
knk bilgi olmadıkdan sonra istersen milyonlar ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,665
Üyeler
161,730
Son üye
kossstr