Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • In Ethereum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AEGON

NBMiner'de fazla mh alma

Güç tüketimini çok düşürürsen mh düşer hocam ama sıcaklıkta düşer ikisini dengelemen lazım
  2. AEGON

ETH mining gelir durumu - Güncel Eth 1200 $

Bıraktım hocam uzun zamandır kazmıyorum
  3. AEGON

Ben 9.200 tl ye satıp 7 bine 6600 xt aldım sende öyle yapmalısın bence 2060 super almak yerine
  4. AEGON

3060 ımı ekimde sattığımda günlük 3.5 4 dolar civarı veriyordu bi ara günlük 12 dolarları gördüğüm bile olmuştu baya düşmüş iyiki satmışım kartı
  5. AEGON

Nerden Mining Yapabilirim?

Bilmiyorsan yorum yapma güzel kardeşim
  6. AEGON

ETH KAZIMA DEĞERİM VE OC DEĞERLERİM RTX3060 LHR V2

6 ay kadar asus tuf rtx 3060 la mining yaptım yaparken bi değerleri kullandım core clock -300 memory clock +1200 power limit 68 49.3mh alıyordum memory clock 1400 civarı yapınca 50mh lara çıkıyor ama kartı zorlamak istemedim.
  7. AEGON

3070ti Lhr kilidini kırmak garanti kapsamı dışına çıkarır mı?

Sanırım lhr li 50 mh alıyor kart tam emin değilim ama 50 mh ile günlük 3.46 dolar gösteriyor şuan bu siteden bakabilirsin. https://whattomine.com/
  8. AEGON

3070ti Lhr kilidini kırmak garanti kapsamı dışına çıkarır mı?

Trex miner lhr yi %70 oranında kırmıştı en son onu kullanabilirsin ayrıca garanti filanda bozulmaz hatta mining garantiyi bozmaz firmalar bozar filan diyor da mining yaptığını anlayamaz hiç kimse modlama filan yapmadığın sürece için rahat olsun ben 1 senedir yapıyorum sıcaklık değerlerini düşük...
  9. AEGON

Rtx3060 LHR kilidi sorunu

Bendeki lhr değil evet. Power limitini düşürmeye çalış kaç w güç tüketiyor benimki 115w çekiyor ve kart daha az ısınıyor.
  10. AEGON

Rtx3060 LHR kilidi sorunu

Asus tuf 3060 ile power limit 68, core clock -400, memory clock +1250 ile 49.3 mh ile kazıyorum ama her kartta oc ayarı farklı kendi kartına göre stabil değerleri bulman lazım.
Top Bottom