Neler Yeni

3070ti Lhr kilidini kırmak garanti kapsamı dışına çıkarır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Beyazıt Buğra
3070ti sistem toplayıp okulum için kullanıp aynı zamanda mining yapmayı düşünüyorum fakat lhr kilidi var. 3070ti Lhr kilidi donanımsal mı yazılımsal mı? Ayrıca lhr kilidi kırmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
3070ti sistem toplayıp okulum için kullanıp aynı zamanda mining yapmayı düşünüyorum fakat lhr kilidi var. 3070ti Lhr kilidi donanımsal mı yazılımsal mı? Ayrıca lhr kilidi kırmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam bu saatlerde genelde pek yanıt alamazsınız akşam üzeri konuyu tekrar açın derim fazlaca yanıt alırsınız 👍

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
  • Hahaha
Reaksiyonlar: mm33

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Trex miner lhr yi %70 oranında kırmıştı en son onu kullanabilirsin ayrıca garanti filanda bozulmaz hatta mining garantiyi bozmaz firmalar bozar filan diyor da mining yaptığını anlayamaz hiç kimse modlama filan yapmadığın sürece için rahat olsun ben 1 senedir yapıyorum sıcaklık değerlerini düşük tuttum kartlar ilk günkü gibi tertemiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Beyazıt Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trex miner lhr yi %70 oranında kırmıştı en son onu kullanabilirsin ayrıca garanti filanda bozulmaz hatta mining garantiyi bozmaz firmalar bozar filan diyor da mining yaptığını anlayamaz hiç kimse modlama filan yapmadığın sürece için rahat olsun ben 1 senedir yapıyorum sıcaklık değerlerini düşük tuttum kartlar ilk günkü gibi tertemiz.
Aylık ne bırakıyor hocam kar

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum sen ekran kartının kilidini kaldırmıyorsun kullandığın programlar engeli aşıp yüksek mh kasıyor sadece Ekran kartının Çipine ramlerine zarar vermediğin sürece sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,634
Üyeler
165,214
Son üye
Neweirz1
Top Bottom