Arama sonuçları: *

1. Banxtre

RTX 3000 LHR ?

2. Banxtre

Ethereum kazan internet kafe

Uzun zamandır bu sistem bu şekilde işliyor.
  3. Banxtre

Ethereum 2000 doların altına düştü!

Sonuç olarak bu da bir iş dalı lakin çevreye zararı çok, onun için kotlandırılmalı veya kazım mantığı değiştirilmeli.
  4. Banxtre

Ethereum 2000 doların altına düştü!

Çinli madencilerin bir kısmı şalter indirmişler.
  5. Banxtre

Eth nin yavaş yavaş değer kaybetmesi kartlara yansıdı mı?

Kart piyasaları düşüşte evet haklısınız. Ben de sıkı takip ediyorum ve gözle görülür derece fiyatlar düşük ve bir sürü rig satışta şuan.
  6. Banxtre

1050Tİ ile mining yapılır mı?

RavenCoin kazabilirsiniz. 6-7mh arası değişiyor ama getirisi çok fazla değil .
  7. Banxtre

Ethereum fırladı! 3300 $$$$

Yükselen yıldız :D . Çok belli ediyordu zaten kendisini bütün coinler çakılırken sağlam durdu.
  8. Banxtre

Ethereumdan Yeni Rekor 3100 $

ETH'nin delice yükselişi RVN'ye umut bağlanmasına sebep oluyor :D. Kazım zorluğu baya artmış ETH tarafında.
  9. Banxtre

rx 5600xt mining bir terslik var

Dashboard anlık olarak yenilenmez. Değerler zaman içerisinde yavaş yavaş düzelecektir.
  10. Banxtre

günlük bilgisayarımla mining + ve- leri

Kullandığınız uygulamalara göre mh değerinizde düşüşler gözlenir. Örnek vermek gerekirse şuan arkada açık olan Spotify ve Chrome var yaklaşık 0.3-0.4 mh daha az kazıyor sistem.(RVN )
  11. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Bilgim yok NBMİner ile ilgili. Dediğim gibi stok ayarlarda mining yapmak sağlıklı görünmüyor söylediğin sıcaklık değerlerine göre . Ayalarının bi ss'ini ekleyebilir misin? Memory clock ,power limit vs .
  12. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Açsan bile ne kadar fark edebilir ki? 75 derece olsa yine sağlıklı değil. O karta uv yapmadan mining yapmanı önermem .
  13. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

82 derece sağlıklı değil kesinlikle. Bu şekilde mining yapmanı önermem. Benim kartlarım 58 derecede öyle hesap et.
  14. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Bende Zotac 1050ti var 2 tane olacak şekilde ve 6.5mhx2 den 13 mh kazıyorum RVN. Kartın oc ve soğutma performansını bilmiyorum tam olarak ama değerleri bu şekilde örnek vermiş olayım.
  15. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Yaparsın diye düşünüyorum. Kazım için mi soruyorsun?
  16. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Pek sağlıklı görünmüyor mh değerleri. Uv+oc yapıp 13mh'a kadar yolu var .
  17. Banxtre

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Stok ayarlarda mı kazıyor ?Normal şartlar altında minimum 12 mh alması lazım rx 570 4GB ile .(RVN)
  18. Banxtre

Sizce Mining Değerler İyi mi?

Anlık olarak güncellemiyor. Birazdan düzelir.
  19. Banxtre

mining yapılmasına kızıyormusnuz?

Bu artık bir iş alanı. Yatırım yapılıyor ve kartlar alınıyor. Kimse 8GB kartlarını minimum 5-6k'ya satarken mining yapan insanlara kızmazken yeni kart bulamayınca mı kızılıyor çözemedim doğrusu. Kızılmasını da doğru bulmuyorum . Yatırım=Gelir .
  20. Banxtre

Güneş Enerjisi İle ETH Kazmak

Bununla ilgili bir yabancı kaynak bulmuştum ve şu yöntemi izliyordu: Elektrik enerjisini evinin çatısına kurduğu güneş enerjisi panellerinden karşılıyordu. Sıvı soğutma radyatörlerini kullanarak evini ısıtıyordu. Bu gibi güzel yöntemler mevcut ama maliyetini hesaplama hakkında pek bir bilgim...
Top Bottom