Neler Yeni

günlük bilgisayarımla mining + ve- leri

başlıkta belirttiğim günlük kullandığım rx5600xt kartlı bilgisayarımı kullanmıyorken mining icin ayırsam bana ne zararı olur elektrik faturası dışında oc yapmicam

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
7/24 yapmazsanız pek bir kâr olmuyor , forumdan okuduğum kadarıyla. Kart yorulur anca.
Daha bilgili kişiler detaylı yardımcı olacaktır

• Konu Sahibi Konu Sahibi
7/24 yapmazsanız pek bir kâr olmuyor , forumdan okuduğum kadarıyla. Kart yorulur anca.
Daha bilgili kişiler detaylı yardımcı olacaktır
bilgisayarım 7/24 açık zaten günlük işlerimi yaparken arkada lolminer açık olsa işlerimi çok baltalarmı oyun oynamıyorum illaki performans kaybı olur ama tamamen kullanılamaz hale gelmez heralde değilmi

Erda Yıldırım

80+ Gold
bilgisayarım 7/24 açık zaten günlük işlerimi yaparken arkada lolminer açık olsa işlerimi çok baltalarmı oyun oynamıyorum illaki performans kaybı olur ama tamamen kullanılamaz hale gelmez heralde değilmi
Phoenix miner öneririm daha doğrusu @RevDeisDou öneriyor

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Pek bilgim yok dostum. 7/24 yapmazsan pek kâr olmadığını biliyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kullandığınız uygulamalara göre mh değerinizde düşüşler gözlenir.
Örnek vermek gerekirse şuan arkada açık olan Spotify ve Chrome var yaklaşık 0.3-0.4 mh daha az kazıyor sistem.(RVN )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,042
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom