Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

🔥🔥 Ethereum uçuşa geçti!! 🚀🚀

ETH 2.0'dan belliydi.
  2. COMANDANTE

Londra güncelemesi 1 saat kaldı

Buradan bakabilirsiniz. https://ethernodes.org/london Buradan da izleyebilirsiniz 30dk kaldı
  3. COMANDANTE

Ethereum çok sert düştü!

Ben kendi açımdan güzel bir alım seviyesi belirledim. Eğer görürsem hiç kaçırmam. https://www.tradingview.com/x/pdVxyWye/ ytd
  4. COMANDANTE

VE ETHEREUM 2500 DOLAR İLE YENİ ATH YAPIYOR VE GOOOOOLL!

Ooo son haberlerin ardından güzel bir haber geldi baya iyi.
  5. COMANDANTE

2 Milyon MH ile Kazıyorum

Birileri zengin olmuş.
  6. COMANDANTE

Mining ve Kripto Paralar Haram, Kripto ile Uğraşanlar Dikkat!!

Okulda birçok hocama sorduğum da altın alıp satmayı evet sorun olmaz demişti. Sonra dolar da falan da mı dedim evet dediler. Benim anlamadığım olay dolardan altından ne farkı var ki ? Eth alıyorsun diyelim değeri azalıyor satıyorsun zarar etmemek için. Değeri artıyor satıyorsun kâr etmek için...
  7. COMANDANTE

Etherium günah mı?ÇÖZÜLDÜ

O kadar ciddi bilmiyorum ben sadece Altın mantığında söyledim durumu. Daha kesin bilgi için Diyanet'e falan başvurmak lazım.
  8. COMANDANTE

Daha basit düşün elindeki ürün değeri artıyor zarar etmemek için satıyorsun. Bu kadar basit.
  9. COMANDANTE

Değil elindeki ürünün değeri kadar satıyorsun. 200 eth'in varsa onun değeri artıyorsa zarara girmemek için satıyorsun. Okulda da hocalarıma sormuştum bu durumu altında al sat yapmak günah değil demişti aynı mantık bunda da var. Değeri artan malını değerine satıyorsun.
  10. COMANDANTE

Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

Kalbini kırdıysam kusura bakma yazışında lakayt bir üslup olduğunu düşündüğümden böyle bir şey yazdım. Genellikle ben pek tavsiye veren birisi olmama rağmen verdiğimde insanlar abilik taslama nesin sen şusun busun dediği için bende haliylen yine aynı üslup da biri olduğunu düşündüm. Yoksa sana...
  11. COMANDANTE

Amacım zaten konuyla alakalı bir şey yazmak değildi. Ben ilgisini bırakmasını söylemedim sadece kendini kaptırmamasının daha iyi olacağı yönünde tavsiye verdim. Rahatsız olan bence sensin ya da kimse profilimden "Yoksay" yapabilir.
  12. COMANDANTE

O yaşlarda bende bir şeyler takılıp günlerimi harcayıp arkadaşlarımı ve ailemle pek zaman geçirememiştim. Şimdi bir daha o zamanlara dönsem arkadaşlarımla ve ailemle bol bol zaman geçirmek olurdu ilk yapacağım iş. Aklıma bu geldi ve benim yaşadığım pişmanlığı başkasının yaşamasını istemediğimden...
  13. COMANDANTE

Dostum sana tavsiye vermek bana düşmez ama ileri de bu yaşlarında eğlenemediğin için üzülebilirsin. Yani demek istediğim bu yaşını arkadaşlarınla ailenle güzel vakit geçirerek harca bu işleri hiç yapma demiyorum yap ama diğer şeyleri de unutma. İleri de bunları düşünmek içinde vaktin olacak. Bu...
  14. COMANDANTE

[TARTIŞMA] Kripto Para Haram mı?

Bu konuyu okulda hocalarıma ve birçok insana sordum din hakkında iyi bilgisi olanlara. Altın dedim haram mı alıp satma olayları ? Çünkü artıp yükselmesi şans bu da şans oyunu falan gibisinden. Bana dediler ki paranıın değer kaybetmemesi için satman haram değildir. Paranın değeri artmışsa satıp...
  15. COMANDANTE

-REHBER- Ethereum Madenciliği Nedir Nasıl Yapılır?

Eline sağlık bu aralar kripto paraları araştırdığımdan her yapılan rehber ilaç gibi geliyor.
  16. COMANDANTE

Güncel En İyi Kripto Borsası Hangisidir?

İşte feraset işte cesaret işte fazilet işte adam gibi adamlık. Öyle bir şey ki bu kripto para nasıl öğreneceğimi bile öğrenemedim ya. Merakla bekliyorum yapacağın rehberi.
  17. COMANDANTE

Güncel En İyi Kripto Borsası Hangisidir?

Bu işe başlamak isteyenler için rehber çok iyi olur aslında. Şahsen benim başlama gibi bir hevesim var yatırım açısından araştırmama rağmen hiçbir yt kanalı güzelce videolar halinde anlatmamış. Bu da can sıkıcı bir hâl alıyor aslında. Udemy'de birçok kurs var ama fiyatı da çok pahalı yeni...
Top Bottom