Neler Yeni

Güncel En İyi Kripto Borsası Hangisidir?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kazı yaparken bilgisayar kullanılabiliyor zaten aynı monitörden gpuların fan hızları hash değerleri kazandığı paraları vesaire görüntülüyorsun sadece ona ayrılmıyor PC
bana arkaplana alırsan verim düşer demişlerdi. şeytanın aklına uyup denesem mi diyorum ama 5600xtme kıyamam :(

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
bana arkaplana alırsan verim düşer demişlerdi. şeytanın aklına uyup denesem mi diyorum ama 5600xtme kıyamam :(
tek kartla bir şey kazanamayacağın gibi boşa gpuyu yorarsın zaten gerekli bios hiveos gibi şeyler ayarlanmadan kartın vereceği gücü de eksik kullanıyorsun ve fazla güc tüketiyorsun örnek veriyorum gpu üzerindeki ses ile alakalı kısımları biosundan devredışı bırakıp kartın sadece saf gücünü en iyi verimde ortaya çıkarıyorsun kw başına ödediğin 75 kuruştan da kâr ediyorsun..dediğiniz gibi basit bir iş değil en azından 6 kartlık bi mine rig ile başlanmalı

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar 100 TL var bitcoin alayım mı?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Kimse kesin bir şey söyleyemez kendiniz araştırmanızla karar verin artana yatırım yapmak her zaman iyi seçim değildir atarsın düşer ayrıca 100 lira az bir bütçe

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok yükseldi. Önermem. 36.5 den kendim ekleme yapacağım. Düzeltmede almanı öneririm. Ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işe başlamak isteyenler için rehber çok iyi olur aslında. Şahsen benim başlama gibi bir hevesim var yatırım açısından araştırmama rağmen hiçbir yt kanalı güzelce videolar halinde anlatmamış. Bu da can sıkıcı bir hâl alıyor aslında. Udemy'de birçok kurs var ama fiyatı da çok pahalı yeni başlayanlar için.
Kapsamlı bir rehber yapıyorum alım satım ile ilgili. Pazartesi biter sanırım. Kapsamlı bir şey olacak boş değil. Daha çok anlatmaya değil de kaynak göstermeye odaklandım. Güzel bir şey olacak. :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
tek kartla bir şey kazanamayacağın gibi boşa gpuyu yorarsın zaten gerekli bios hiveos gibi şeyler ayarlanmadan kartın vereceği gücü de eksik kullanıyorsun ve fazla güc tüketiyorsun örnek veriyorum gpu üzerindeki ses ile alakalı kısımları biosundan devredışı bırakıp kartın sadece saf gücünü en iyi verimde ortaya çıkarıyorsun kw başına ödediğin 75 kuruştan da kâr ediyorsun..dediğiniz gibi basit bir iş değil en azından 6 kartlık bi mine rig ile başlanmalı
Bende 1 tane 3070 var 60 MH/s ile kazıyor. 1 ay aralıksız kazsam 1200 lira falan kazanıyorum iyi para. Karta yazık olacağından değil de 1 ay bilgisayarı kullanamamak çok zor o yüzden yapamıyorum ama yapmak istiyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Bende 1 tane 3070 var 60 MH/s ile kazıyor. 1 ay aralıksız kazsam 1200 lira falan kazanıyorum iyi para. Karta yazık olacağından değil de 1 ay bilgisayarı kullanamamak çok zor o yüzden yapamıyorum ama yapmak istiyorum.
3070 bir istisna dediklerime.. genel olarak 8gb rx modellerinden bahsediyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
3070 bir istisna dediklerime.. genel olarak 8gb rx modellerinden bahsediyorum
Yine de değer mi? Elektrik faturasına 30 gün aralıksız yapsam zaten ancak 68 lira olarak yansıyır çok az

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Çok yükseldi. Önermem. 36.5 den kendim ekleme yapacağım. Düzeltmede almanı öneririm. Ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapsamlı bir rehber yapıyorum alım satım ile ilgili. Pazartesi biter sanırım. Kapsamlı bir şey olacak boş değil. Daha çok anlatmaya değil de kaynak göstermeye odaklandım. Güzel bir şey olacak. :)
İşte feraset işte cesaret işte fazilet işte adam gibi adamlık. Öyle bir şey ki bu kripto para nasıl öğreneceğimi bile öğrenemedim ya. Merakla bekliyorum yapacağın rehberi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç