Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
tamam 2. el gereken malzemeleri yazsana bana pentium hangi işlemci mesela ? ekran kartları 8 gb şart mı ?2.el 0 olmasına bağlı hemen yapalım
tamam 2. el gereken malzemeleri yazsana bana pentium hangi işlemci mesela ? ekran kartları 8 gb şart mı ?2.el 0 olmasına bağlı hemen yapalım
riser kablo niçin gerekli?o bantta 1 gpu rx570-580 aldın mesela 1 tane riser kablo alırısn 1 psu 1 adet anakart 1 adet pentium işlemci 1 adet 4gb ram alırsın 1 adet monitör tabi bunların hepsi 2. el mi 0 mı olduğuna göre değişir fiyat ama böyle başların kârı yüksek olmaz amorti süreci uzun olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd-nvidialar aynı sistem içersinde olmuyor galiba ayrıca tam bilmiyorum o olayı.
En ucuzundan alsanız uygun gibi. G4560 gibi.tamam 2. el gereken malzemeleri yazsana bana pentium hangi işlemci mesela ? ekran kartları 8 gb şart mı ?
4gb devri kapandı artık yapılmıyor miningtamam 2. el gereken malzemeleri yazsana bana pentium hangi işlemci mesela ? ekran kartları 8 gb şart mı ?
evetEn ucuzundan alsanız uygun gibi. G4560 gibi.
rigdeki gpuları anakarta bağlayan kablo işte ? çoklu bağlama için gerekli.riser kablo niçin gerekli?
Abi şuanda yatırım olarak en uygunu BTC gibi gözüküyor.Evet arkadaşlar 2018'den beri bu konu hakkında hiç güncel değilim konuya hakim arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
Maden: ETH
Dediğim gibi oldu %900 zamlandı. Param olsa şu an zengindim ama paramın olmamasından dolayı şu an fakirim. D:Dogecoin bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.