Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

mining yapacağım ekran kartı tavsiyesi?

Dostum elektriğini hile çıkaramazsin sistemin uğraşma.
  2. MuratTheFounderOfGariban

2023 yılında ekran karti ile minig yapilirmi

Yapılmaz ve mantıksız. Elektrik parasını çıkaramazsınız
  3. MuratTheFounderOfGariban

ETH mining için anakart, işlemci ve RAM önerisi

dediğim şekilde bir sistem kurarsan elinden çıkarman veya geliştirmen de rahat olur
  4. MuratTheFounderOfGariban

Ama o bi tanedir şimdi sen bana onu ver ben sana 5 tane 250w veriyim hem bak toplamı 1250w yapıyor(!)
  5. MuratTheFounderOfGariban

P Farkettiyseniz zaten attığım ilanların hepsi param güvendeli. Fakat üstüne biraz para alıyor komisyon olarak aklınızda bulunsun her 100 TL'ye 10 tl olması lazım
  6. MuratTheFounderOfGariban

E Eğer istersen anakartı ben deneyip sana yollayabilirim de.
  7. MuratTheFounderOfGariban

O daha da zor ya. Layıkıyla fiyat biçen kalmadı ülkede.
  8. MuratTheFounderOfGariban

Onu ben de düşündüm ama işlemci genel olarak zor bulunuyor athlon 950 serisi ram de istisnai olarak buldum. bi anakart bulunabilirse bulunur diye tahmin ediyorum ama bir denenir tabii. Ek olarak çıkacak herhangibir sorunda bizzat ben yardımcı olabilirim 1660005123 Usta adam gündelik olarakta...
  9. MuratTheFounderOfGariban

Çekirdek ve turbo speed gibi etmenlerden athlon x4 950 rahat bir üstünlük sağlıyor zaten. B350 Anakart olduğu için overclock ve m2 ssd imkanınızda var. hem hızdan hem de performanstan taviz vermemiş oluyorsunuz ayrıca boşuna başka ssdde almamış oluyorsunuz. Ram de dediğim gibi bu piyasada...
  10. MuratTheFounderOfGariban

Hocam pin yamuk gelme olayı anca işlemcide olur çünkü amdde pinler soketin içindedir pin işlemcinin üstünde bulunur ama küçük olduğu için genelde farkedip düzeltmesi daha kolaydır. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmam pin konusunda sorun yaşasanız bile çözümü basit kameralı konuşma ile bile...
  11. MuratTheFounderOfGariban

350ye düşürebileceğini göze alaraktan şu şekilde başlıyorum: Afox 8 GB 2666 MHz 8 GB Ram 350 TL https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-urun-afox-afld48fh1p-8gb-2666mhz-cl19-ddr4-ram-1041628537/detay Gigabyte AB350M-D3V Anakart M2 SSD Slotu mevcut...
  12. MuratTheFounderOfGariban

Hocam bana şunu söyleyin 1000 tlniz var mı?
  13. MuratTheFounderOfGariban

B Ben de şuan forumda paylaşmak için ucuz sistem topluyorum. şimdiye kadar aldığım parçalar şöyle ECS G41 ddr3 anakart 130 TL 4 GB DDR3 Tek slot ram 100 TL PSU ve HDD Elimde vardı Xeon E5440 İşlemci 150 TL GTX 460 300 TL 1660003879 Hocam bana bütçe verebilirmisiniz. Duruma göre sonradan...
  14. MuratTheFounderOfGariban

Ha anladım. Siz şuan kurabileceğiniz en ucuz sistemi mi kurmak istiyorsunuz? Elinize para geçip güncelleyene kadar?
  15. MuratTheFounderOfGariban

Hocam bi karta gidip 25 bin tl vericem o bana günde 35 tl verecek bide elektrik harcayacağım ona.. Gider faize yatırırım en azından dert tasa yok 1660003550 Alabileceğiniz en ucuz ddr4 sistem şöyle olur Amd athlon x4 950 işlemci 550 600 tl civarı 4GB DDR4 2133 mhz ram 150 TL A320 bir anakart...
  16. MuratTheFounderOfGariban

Hocam eth mining falan kalmadı bence hiç girmeyin.
  17. MuratTheFounderOfGariban

evdeki basit kullanılan laptopla zarar etmeden madencilik yapılabilir mi

kısa cevap yapılamaz. işlemci madenciliği var ama aylarca yapsanız anca 10 15 lira olur. Gereksiz bırakın makina ömrünü çalışarak tamamlasın (:
Top Bottom