Arama sonuçları: *

• Users: Quill
  • In Ethereum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Quill

madencilikte dns over https resolve failed hatası alıyorum.

serverlar kapandı hocam eth çalışma biçimi deişti
  2. Quill

Sizce mininng bitermi

Ben bırakacam bu işe bağladığımda günde 8 dolardan fazla kazanıyordum şimdi 1 dolar 20 cent kazanıyorum. Elektrikde zamlandı eth de düştü yapmak için bir sebep söyleyin bana.
  3. Quill

Lhr Nbminer ile tamamen kırıldı!!

Bende kart crash yiyor lhr unlock olduğu için overclock ayarlarını değiştirmem gerek sanırım stabil bir değer bulabilen varmı?
  4. Quill

Nbminer 41.0 %100 LHR KIRILDI

Yönetici olarak çalıştırmak gerekiyormuş 1652021389 @RevDeisDou crash yiyor ekran kartı lhr unlock un farklı overclock ayarlarımı oluyor ?
  5. Quill

Açıklamada lhr modu tamamen kaldırıldı gibi bir şey yazzıyor onsuz olacağını düşünüyorum
  6. Quill

denedimde 25 mh aldım 3060 ile
  7. Quill

Lhr Nbminer ile tamamen kırıldı!!

windowsta olmuyormu
  8. Quill

windows ta yapamıyormuyuz ?
  9. Quill

Miningte suan en mantikli ekran karti hangisi ?

Tek kart ile kaziyorum geçen sene bu ayda günde 8 dolar kazanirken şuan 2 dolar kazaniyorum her ay daha da düşüyor çok yakında mining için yeni coinler türer ama şu zamanda bu işe girmek biraz kumar gibi
  10. Quill

Rtx 3060 aylık 1000 tl mining

3060ti
  11. Quill

Rtx 3060 aylık 1000 tl mining

60mh ile oyun oynayarak 950 civari kazaniyorum hesabını yaparsin
  12. Quill

Ethereum kazmak icin hangisi daha uygun olur

Girmenizi tavsiye etmiyorum kazançlar çok düştü
  13. Quill

ETH mining için bu kartlardan hangisini tercih etmeliyim?

Fiyat karşılaştırması yap 2060 ile 1660 super arasında çok bir fark var mı ona bak 1660 super 31 ile diğeri 27 ile kazıyor. Arada çok fark yok ise rtx olduğu için ileride satma olasılığında kolay alıcı bulabilirsin.
  14. Quill

Elektrik Faturasını İnceleyebilir misiniz?

Şu an normal ama diğer ay daha fazla gelecek bunu unutmayın. Kazançlar yükselmezse miningi eth 2.0 değil devlet bitirdi diyebiliriz.
  15. Quill

Arkadaşlar sizdede MH düşüşü oldu mu ?

Matic cüzdanında 0.02$ komisyon oluyor yani yok gibi bir şey. Ethereum mainnet de ise gas ücreti üzerinden yatırılıyor 10 dolara kadar çıkabiliyor.
  16. Quill

Metamask cüzdanına kazın 0.005 olunca direk çekebilirsiniz bende 3060ti var 4 günde yatırılıyor
  17. Quill

Ethermine da kazmanizi tavsiye ederim.
  18. Quill

Madencilik Hakkında Bilgi

What a cool knowledge. 1638529049 3060 ti 60mh ile bana aylık 140 dolar civarı kazandırıyor. Oyun oynamayacağın için daha fazlada kazandırabilir. Fakat eth 2.0 diye bir muhabbet var ekran kartı kendi fiyatını çıkarana kadar eth 2.0 gelirse başka coinle ile kazım yapmak zorunda kalırsın. Bu da...
  19. Quill

3060 ti mining değerleri normal mi?

62 ile incorrect almadan stabil bir şekilde kazabiliyor musunuz? Voltaj & frekans ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
  20. Quill

1 adet RTX3090 ile Mining ne kadar kazandırır?

Benim kartım 60mh veriyor 22-24 saat arası çalışıyor ve günlük tahmini kazanç ise 3.5 dolar seviyelerinde ilerliyor. Seninki de iki katı olur işte.
Top Bottom