Arama sonuçları: *

1. RTX 7090Ti

Ethereum Mining'ten Aylık Ne Kadar Kazanırım?

Ekimden beri bilgisayarı kullanmıyorum. Eğer her ay mining yapmış olsaydım bugün 6200TL kar etmiş olacakmışım :O
  2. RTX 7090Ti

Toplam kazanç mı bana kalan kar mı?
  3. RTX 7090Ti

Ekran kartım RX 5600XT. Düzgün ayarlamar sonucunda, Kazancım ne kadar olur? Elektrik faturasını çıkarınca net karım ne olur?
  4. RTX 7090Ti

Ethereum a Vergi geldi mi?

Ethereum miningr vergi geldi mi? Yoksa sadece elektrik parasını mı çıkarıyoruz kardan?
  5. RTX 7090Ti

Mining Yapmak Mantıklı Mı?

Ben en iyisi bulaşmayayım ya. Ablamla aynı odayı paylaşıyorum zaten fan sesi falan filan, olmaz gibi. Yardım ettiğiniz için teşekkürler.
  6. RTX 7090Ti

40 MH/s değeri Ethereum için mi geçerli? Aylık kazancım ne olur? Elektrik faturası konusunda ailemle anlaşmam biraz zor olabilir.
  7. RTX 7090Ti

Uygun sıcaklıkta çalışırsa kartın ömrü azalır mı?
  8. RTX 7090Ti

Bilgisayarım yatıyor, LGS ye hazırlandığım için kaldırdım kullanmıyorum. Sınav geçene kadar da kullanmayacağım (6 Haziran yani). XFX RX 5600 XT THICC II ekran kartım var. Herhangi bir kripto parayı mine'lamak mantıklı mı?
  9. RTX 7090Ti

Etherium Minerlık değerlerim

Hocam konuyla alakasız kusura bakmayın. Zaten 2 hesabınız varken @Bitcoin neden perma yemedi?
  10. RTX 7090Ti

Mining ve Kripto Paralar Haram, Kripto ile Uğraşanlar Dikkat!!

Bence olay şurada kopuyor; Altını alıyoruz yani baya alıyoruz elimize. Ama bu kripto paraları anladığım kadarıyla sanal şekilde alıyoruz. Yani adamlar gidip paraları alıp gidebilir ama altın senin oluyor. Baya senin yani :D Umarım kendimi anlatabilmişimdir.
  11. RTX 7090Ti

Güncel En İyi Kripto Borsası Hangisidir?

Telefon diye bir icat duydum geçende. İşlevsel diyorlar valla.
Top Bottom