Mining Yapmak Mantıklı Mı?

Yapmanın hiçbir mantığı yok neden diceksin şöyle anlatayım ; 1. Abdullah abi mining kazancını anlatırken bunun yasal olmadığını yasal Bir şekilde yapıcaksanızda vergi felan ödemeniz gerekli izinleri almanız gerektiğini söylemişti. (Elektrik faturasıda yüksek gelicek.)
2. Ekran Kartının performansı düşer.
3. İllegal bir şekilde Miningden kazanacağını ekran kartını satıp kar edebilirsin. ( Bu bir risk ekran kartı piyasaları şuan uçtu yaza doğru düşmesi bekleniyor ve bencede düşcek.) Ben olsam Ekran kartını satardım. Yazın yenisini alırdım.
 
40 MH/s değeri Ethereum için mi geçerli? Aylık kazancım ne olur? Elektrik faturası konusunda ailemle anlaşmam biraz zor olabilir.

Gerekli ayarlamalardan sonra ortalama 40 MH/s bir kazım yapabilirsin, harçlığın çıkar.
Girebilirsin diye düşünüyorum, bu dönemde güzel kartın olup da hâlâ girmemek suç. :ROFLMAO:

Yani, pek etkilemez. 65 66 civarını geçmedikçe iyi denilebilir. Vram sıcaklıklarıda en fazla 80 olsun.

Yapardım ben olsam 3 ayda 1-2k atasi para çıkartırsın. Fps e etki etmez mining.

Elektrik gideri de var. Biraz da zorlaştı kazim. O nedenle yazdım. Yine iyi para.
 
Aylık 110 dolar gibi getirisi var. Tabii 7 24 çalıştırırsan. Gece falan sıcak çalışmaması için fanı sonuna kadar açacaksın. Bunlarıda hesaba kat.
 
Hwinfo, sensors kısmından
Ne olarak görünüyor burada hwinfo uygulamasında? İki sıcaklık birimi var birisi gpu temp birisi gpu hot spot bunlardan üstteki gpu sıcaklığın alttaki de gpunun en sıcak noktası olarak yaziyor VRAM yok hiç
 
Aylık 110 dolar gibi getirisi var. Tabii 7 24 çalıştırırsan. Gece falan sıcak çalışmaması için fanı sonuna kadar açacaksın. Bunlarıda hesaba kat.
Ben en iyisi bulaşmayayım ya. Ablamla aynı odayı paylaşıyorum zaten fan sesi falan filan, olmaz gibi. Yardım ettiğiniz için teşekkürler.
 
Ne olarak görünüyor burada hwinfo uygulamasında? İki sıcaklık birimi var birisi gpu temp birisi gpu hot spot bunlardan üstteki gpu sıcaklığın alttaki de gpunun en sıcak noktası olarak yaziyor VRAM yok hiç
Junction temprature diye bir şey olması lazım.
 

Ekler

  • 16153588370147581584365256806673.jpg
    16153588370147581584365256806673.jpg
    3.8 MB · Hit: 60
7/24 saat çalıştığını düşünelim 39mhz ort kazıyorsun bu ekran kartıyla .aylık 300tl kazanç yapabilirsin diye tahmin ediyorum
Bilgisayarım yatıyor, LGS ye hazırlandığım için kaldırdım kullanmıyorum. Sınav geçene kadar da kullanmayacağım (6 Haziran yani). XFX RX 5600 XT THICC II ekran kartım var. Herhangi bir kripto parayı mine'lamak mantıklı mı?
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,695
Mesajlar
10,717,357
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri
Top