Arama sonuçları: *

1. Redmental

(GÜNCELLENDİ) Ethereum 2500 dolar olabilir | YTD

@Caner Kösedağ 1000 TL yatırım yaptım şuan 1040 TL civarında , umarım dahada artar.
  2. Redmental

Ethereum 1 nisan protestosu

Benim çaktığım ağır gelmiş sanırım. Bu arada dediğim şey şuydu : "Aylık 300-400 TL kar elde eden adamlardan bi zahmet vergi alınmasın. Diğer kişiler yorulmadan büyük para kazanıyor , tabii vergisini ödeyecek. Ancak bu vergi fiyatlandırmasını şuanki hükümet yaparsa vay bizim madencilerin...
  3. Redmental

Haha. Keşke devamını da alıntılasaydın. Sen oturduğun evin elektriğini suyunu vs. ödüyorsun ancak halen o evin vergisini veriyorsun haberin var mı ? Bu da aynı şey. "Ev benim kardeşim vermiyorum vergi" de bakayım ne yapıyorlar.
  4. Redmental

Aylık 300-400 TL kar elde eden adamlardan bi zahmet vergi alınmasın. Diğer kişiler yorulmadan büyük para kazanıyor , tabii vergisini ödeyecek. Ancak bu vergi fiyatlandırmasını güncel hükümet yaparsa vay bizim madencilerin haline...
  5. Redmental

Belli bir sınırın üstünde kazanç elde edip ordan geliri olanlardan kesinlikle vergi alınmalı.
  6. Redmental

Mining ve Kripto Paralar Haram, Kripto ile Uğraşanlar Dikkat!!

O zaman başta diyanet işleri bakanı maaş almasın ! (!) Şaka bir yana , eğer para olmasaydı düzen olmazdı. Ayrıca dinler olmasaydı da düzen olmazdı. Devlet , hukuk , adalet ( tr de y.. neyse ) ve yasalar olmasaydı da düzen olmazdı. 1612469884 "Çok fazla risk" haramsa aklıma ilk gelen kişi günah...
  7. Redmental

Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

Senin yaş 14 herhalde :)
  8. Redmental

2. Elden Ucuza RX 570/580 Alıp Mining Yapmak Mantıklı mı ?

Ben derdimi anlatamıyorum ki... Dediklerinizi zaten biliyorum diyorum hala "çok kart lazım çok kart lazım" diyorsunuz. 1-2 tane kartla olmazsa bu iş , olmaz der geçersiniz. Yine de aklımda bulunur thx :)
  9. Redmental

3.5 ay gibi bi sürede kartların parası çıkar tahminimce. Mantıklı mı yani ?
  10. Redmental

Ben 1 veya 2 tanesini soruyorum.
  11. Redmental

10 tane almayacağım herhalde :) 1 veya 2 tane almayı düşünüyorum.
  12. Redmental

2. elden ucuza kart alıp mining yapmak mantıklı mıdır ? RX 570 ve 580 düşünüyorum. Sizce getirisi iyi olur mu ? Yorumlarsanız memnun olurum. @RevDeisDou
Top Bottom