2. Elden Ucuza RX 570/580 Alıp Mining Yapmak Mantıklı mı ?

Değmez bence.
1 tane RX 580 27.5 MH/s kazıyormuş.
2 tanesi 55 MH/s kazar, ülkemizde 1 KW elektrik 0.47 TL, 0.059 dolar yapar.
Sitenin hesabına göre aylık 1000 TL civarı gelirin oluyor.
Ayar çekilebilir. 90W tüketimde RX570/580 8GB (4 ile mining yapamazsınız) 32 MH civarı olacaktır.

3.5 ay gibi bi sürede kartların parası çıkar tahminimce. Mantıklı mı yani ?
4-6 tane almaya çalış. Bu arada anakrtları 1.5-2.5k arası haberin olsun. Sadece ekran kartıyla olmuyor bu iş. PSU verimliliği çekilen gücü haliyle faturayı etkiliyor ki PSU+Anakart+HDD/SSD+ Ram+İşlemci maliyetini de hesaba katın.

4-6 tane almaya çalış. Bu arada anakrtları 1.5-2.5k arası haberin olsun. Sadece ekran kartıyla olmuyor bu iş. PSU verimliliği çekilen gücü haliyle faturayı etkiliyor ki PSU+Anakart+HDD/SSD+ Ram+İşlemci maliyetini de hesaba katın.
Aynen.

Ben derdimi anlatamıyorum ki... Dediklerinizi zaten biliyorum diyorum hala "çok kart lazım çok kart lazım" diyorsunuz. 1-2 tane kartla olmazsa bu iş , olmaz der geçersiniz. Yine de aklımda bulunur thx :)

2. elden ucuza kart alıp mining yapmak mantıklı mıdır ? RX 570 ve 580 düşünüyorum. Sizce getirisi iyi olur mu ? Yorumlarsanız memnun olurum.
@RevDeisDou
Abdullah Abi de zamanında bunun hakkında video yapmıştı.Bilmiyorum o zaman piyasalr daha durgun du mining konusunda şimdi ne olur bilemem bununla birlikte ekran kartı fiyatları da arttı.Alacağın ürünleri iyi incelemelisin bitmiş durumdakiler iş görmez çünkü bi zamandan sonra 0 ürünler de bile arıxa çıkabiliyor.

Pentium ve PCI 1x slotu fazla olan anakartı 2. elden bulursan 200 civarına bile getirebilirsğin. PSU' ya 700 civarı gitse core reactor 650 yetecektir 3 karta

Pentium ve PCI 1x slotu fazla olan anakartı 2. elden bulursan 200 civarına bile getirebilirsğin. PSU' ya 700 civarı gitse core reactor 650 yetecektir 3 karta
Çoklu ekran kartı alırsa işler değişiyor işte.

Ben derdimi anlatamıyorum ki... Dediklerinizi zaten biliyorum diyorum hala "çok kart lazım çok kart lazım" diyorsunuz. 1-2 tane kartla olmazsa bu iş , olmaz der geçersiniz. Yine de aklımda bulunur thx :)

2 tane RX 580 ile 1000 TL üstü gelirin oluyor.
Sen hesapla yani.

Değmez bence.
1 tane RX 580 27.5 MH/s kazıyormuş.
2 tanesi 55 MH/s kazar, ülkemizde 1 KW elektrik 0.47 TL, 0.059 dolar yapar.
Sitenin hesabına göre aylık 1000 TL civarı gelirin oluyor.
1KW Elektrik nerede 0.47 tl

1-2 tane kart ile kar etmek zor belki kar edersin ama o da az çok yatıran çok kazanıyor 2 rx580 ile 1 ay boyunca 24 saat çalışıtsa aylık 1000tl belki birazık üstü görürsün elektrik faturasına dikkat etmeden.Ama bence buna değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,402
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri