ortalama 2 rx580 le böyle bir kazanç elde edersinizDeğmez bence.
1 tane RX 580 27.5 MH/s kazıyormuş.
2 tanesi 55 MH/s kazar, ülkemizde 1 KW elektrik 0.47 TL, 0.059 dolar yapar.
Sitenin hesabına göre aylık 1000 TL civarı gelirin oluyor.
a![]()
Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero, Kaspa and more
Find out what your expected return is depending on your hash rate and electricity cost. Find out if it's profitable to mine Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH and more. Do you think you've got what it takes to join the tough world of cryptocurrency mining?www.cryptocompare.com
Kar etmezsin en az 10 tane almalısın 5 6 tane bile kurtarmıyorBen 1 veya 2 tanesini soruyorum.
2 adet rx580 50mhs veriyo kanka
ortalama 2 rx580 le böyle bir kazanç elde edersinizAlıntıyı görüntüle
6tane neden kurtarmıyor? Tek rig'e 6-7 tane bağlıyorlar zaten?Kar etmezsin en az 10 tane almalısın 5 6 tane bile kurtarmıyor
5 tane ile bence yapılmaz6tane neden kurtarmıyor? Tek rig'e 6-7 tane bağlıyorlar zaten?
Neden işte? Bende girmeyi düşünüyorum ondan soruyorum.5 tane ile bence yapılmaz
Piyasada rx580 mi kaldı adam akilli düzgün kondisyondaNeden işte? Bende girmeyi düşünüyorum ondan soruyorum.
2. elde ne kadar rx 580 8 gb'Lar?Piyasada rx580 mi kaldı adam akilli düzgün kondisyonda
Suan sıfır olarak alınmaz o kartlar biliyosun
E nolucak alacaksın elinde kalacak 4. 5. Ayda başlıcak sorunlar
Sifir almaya kalksan
En ucuz seri armor serisi o da deli gibi ısınıyor
Suan mininge gireceksiniz ya deli gibi kart arayacaksınız şehir şehir ev kullanicisindan ya da
3000 serisi kartlarla giriceksiniz
Bir fani bozulsa rx580 in tanesini 90 TL den satıyorlar bunlari araştırıp girin bence
1350 den birkaç ilan geri kalanlar 1600 den başlıyor garantili olanlar2. elde ne kadar rx 580 8 gb'Lar?