Arama sonuçları: *

1. S

Piyasadaki En Avantajlı Ekran Kartı

Kartın tanesi 100W çeker, diğer bileşenler hariç. 35 mhs verir diye biliyorum. Oc ayarlamaları sonucu tabii. 1645657847 Dezavantajları çok fazla. Elden çıkarmak isteyince genelde kazanç sağlamadığında yapılacağı için ikinci el satış durumu pek olmaz. Arıza halinde pahalı cihaz baş ağrıtır...
  2. S

Piyasadaki En Avantajlı Ekran Kartı

Geç kalmış olabilirsin. Bir kez daha düşün derim. Eth geçen sene bu zamanlar 60 mhs güce günlük 0.0030 verirken şu an 0.0008 veriyor. Neredeyse 4 te 1 azaldı. Elektrik masrafları uçtu (güneş paneli gibi çözümler de pek randımanlı olmuyor). Hepsini göze aldım yine de bu işi yapacağım derseniz...
  3. S

Binancepool da günlük gelir nereye yatıyor ?

Öncelikle bayadır foruma bakmıyordum, geç yanıtladığım için özür dilerim. Telefondan bakıyorsun o yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsin, telefondan da olsa uygulama yerine tarayıcı (chrome vb) ile girip fonlama cüzdanına bakar mısın? Belki uygulamada hata olabilir veya güncellemeyi kontrol et...
  4. S

Binancepool da günlük gelir nereye yatıyor ?

Merhaba, benim hesapta mining geliri fonlama cüzdanında görünüyor.
  5. S

Binance pool kazanç düşüşü

Minimum Ödeme 0.0005 ETH https://2miners.com/tr/eth-mining-pool Burayı da kullanabilirsiniz.
  6. S

RTX 3060 LAPTOP MİNİNG YAPILIR MI? MANTIKLI MI?

Sağol toplam 3 kart var işte ama 2 tanesi sürekli çalışıyor. Bir kullandığım kasa PC de, kullanmadığım zamanlar çalışıyor. Bir de günlük kullanıma yetecek laptopa bağladım 2 tane:
  7. S

1100 TL getiri gayet iyi elbette (ama mining getirisi böyle sabit değildir, sürekli değişir). GPU'nun VRAM sıcaklıklarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Aşırı ısınmıyorsa devam. VRAM kullanılır mining sırasında. Uzun sürenin sonunda sıcaklıklarda anormal artışlar yoksa gayet iyi derim...
  8. S

Ben madencilik geliri azaldı dedim. Kripto paralar düştü demedim. Arada baya kalın çizgi var. (Not: Fiyatları düşer yükselir bundan bağımsız olarak) Bir ekran kartı (3060ti için) 0.003 günlük ETH getirirken aylar önce, şu an 0.001 anca. Giderek düşecek gibi de görünüyor. Tabii OC ayarlarıyla bu...
  9. S

Laptop ile yapmamanı öneririm. Hele ki madencilik gelirleri de düşmüşken değmez bence.
  10. S

Binance Pool'da kazıyorum, bir süre sonra etkin durumdan düşüyor!

Kart NVIDIA ise kazım programı olarak TREX kullan. En sorunsuz bu çalıştırıyor. AMD'yi bilmiyorum (phoenix kullanılıyordu sanırım).
  11. S

ŞU ANDA MİNİNG GİRİLİR Mİ?

Konu sahibi olumsuzluğunu düşünmeden direkt şu kadar getiri sağlayacak deyip kredi çekerek bu işe girişmesin de. Sonra kredi taksitlerini ödeyemezse çok şey kaybeder. Kredisiz girişsin girişecekse derim. Olumsuzlukları da hesap etsin. İyi niyetle konu sahibini uyarayım dedim.
  12. S

Çok güvenme. Hiç belli olmaz diyorum. Ayrıca konuda sözkonusu olan şey mining, tek başına coin fiyatı değil. Mining getirileri düzenli olarak azalıyor (coin fiyatı artarsa dengeliyor). Buna ek olarak daha çok mining yapan sayısı arttıkça da bireysel gelir payı düşer ve zamanla düşmeye devam...
  13. S

Getiri sabit olsa tamam çok güzel ama, her an düşebilir coin piyasası çok oynak. 2017 deki gibi olursa uzun süre para getirmeyebilir.
  14. S

MSİ RTX GEFORCE 3090 MİNİNG YAPILIR MI?

POS' da şöyle oluyor. Elinde diyelim 100 bin dolarlık ethereum var. POS sistemi kurulu yere yatırımını aktarıyorsun, oradaki getiriden pay alıyorsun. Mining'in hayali versiyonu gibi. Ancak çaldırma riskinin olmayacağı kurumsal ve güvenilir bir firma gerekli. Yatırım tavsiye değil bu arada. Bir...
  15. S

Ben muhtemel bir büyük zarar etmenden geri döndürmeye çalışıyorum. Girdiğin risk de büyükmüş. 1 sene önce girsen bu işe çok güzel kar sağlardın değil mi? Şu an girersen her şey aleyhine. Coin fiyatları zaten coşmuş durumda, yani düşebilir (artabilir de). Ekran kartı fiyatları inanılmaz katlandı...
  16. S

Dip yaptığı zaman (Ocak 2021 den önceki fiyatlar) düşük bütçeli girip birikim yapabilirsin. Elektrik parası da çok gelmez. Birden yükselirse Ocak ayındaki gibi o zaman güzel kar sağlar. Hem o dönemde ekran kartları da daha ucuz olur.
  17. S

Ben başladığım dönemde yükselmeye başlamıştı bile. Şu an girilmez geç kaldın dediler. Ama bu sefer ben de çekinirim ve asla girmem. Coin alırım piyasa çok düşerse alırım ve sonra beklerim yükselmesini. Çünkü getiri sağlamadığı aylarda elektrik parası, bakım parası cebinden çıkacak. Bir de bir...
  18. S

2 ay getirdi diyelim sonraki ay 10K getirdi, sonraki ay 4K getirdi. Bir bakmışsın hiç getirmemeye başlamış. Buna hazır mısın? Belki tersi de olur. Sayısal lotoya döner işin. Sabit getiri yok.
  19. S

SABİT GETİRİSİ YOK, değişken getiri sağlar. Yapılır ama çok yanlış zamanda giriyorsun bu işe. Aşırı riskli hale geldi. Şöyle özet geçeyim, geçen Mayıs ayına göre 2 kat geliri azalttılar, Mart ayına göre ise 3 ile 4 kat azaldı gelirler. Aynı zamanda ekran kartı fiyatları uçtu. Bu zamanda yapmak...
  20. S

Rtx3060 LHR kilidi sorunu

İndirdiğin dosya (470.05 sürümü) hatalı veya bozuk olabilir mi? Başka yerden de indirmeyi dener misin?
Top Bottom