Neler Yeni

Binance Pool'da kazıyorum, bir süre sonra etkin durumdan düşüyor!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kazım 28 MH derken binance pool'da, kazım programı share işlemeye devam ederken poolda sıfıra düşüyor bir süre sonra. Kazım programını yeniden mi başlatmak gerek sürekli, yoksa bu normal ve kendiliğinden tekrar yükselecek mi?

@Furkan Furkan

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kart NVIDIA ise kazım programı olarak TREX kullan. En sorunsuz bu çalıştırıyor. AMD'yi bilmiyorum (phoenix kullanılıyordu sanırım).

Efem1905

80+ Bronze
Kazım 28 MH derken binance pool'da, kazım programı share işlemeye devam ederken poolda sıfıra düşüyor bir süre sonra. Kazım programını yeniden mi başlatmak gerek sürekli, yoksa bu normal ve kendiliğinden tekrar yükselecek mi?

@Furkan Furkan
Miner programında mı yoksa binancede ki istatistik yerinde mi düşüyor .

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

@Furkan Furkan
Bazen bende de oluyor Ethermine'da inactive'e düşüyor ama pc de kazıyor, ben böyle olunca programı yeniden başlatıyorum 10dk sonra active'e geçiyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom