Sen parasını ver h200`ü ben getiririm sana o da babasının hayrına getiriyordu ticari kar amacı ile değil :kekw:
Kusura bakabilirsin çok da umurumda, 92K`ya...
Bilmediğiniz ürünler hakkında yorum yapmaya kişi eleştirmeye bayılıyorsunuz. En kral donanımcının getiremediği h200 getirebiliyor adamlar. Teknobiyotik...
Tekli çekirdek testleri zaten güç tüketmiyor. Ben 50W falan görmüştüm heralde en fazla. Çoklu çekirdekte bende 13600KF 205W+ üstü çekiyor. Soğutucu daha iyi...
Doğru da bakın şimdi mesela araba alacağım 6 ay araştırırım istediğim temizlikte istediğim fiyata gelmesi için. Bunu yapmak çok zor değil sabır işi. Mesela...
İ7 11-14. Nesile kadar H serisi anakartlar ile K/KF Cpu ları denedim. Single Core da kayıp olmasada multi core da aynı dediğin gibi ciddi kayıp oluyor...
Ya bırak lga yı falan bak tekrar söylüyorum al 5K ya üstüne kâr koyarak bana sat söz 2 kit alıcam ama dediğim gibi sallamak bedava olduğu için yok 2.elde şu...
bunları öneren karaktersiz ınfulencer ve yayıncılar bedava mal için neler yapıyolar komedi.
kutusunu açmadan ben sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım.
Wraith resmi distribütor değil, ithalatçı bir firma. Yapabilecekleri kendi kapasiteleri kadar, yaptıkları tek iyi şey, reklamı iyi yapmaları o kadar.
Bende...