Bu sürümü kurdum, pişman oldum. Temiz kurulumdan sonra fark ettim ki NVIDIA Denetim Masası yok. Yeniden başlattım pc'yi ve tekar kurulum yaptım ama yok...
Os Type Windows UEFİ
Csm Disable
Secure Boot Enable
Mode standart
Ayarlar bu şekilde olacak ama secure boot key lerini temizle sonra default keyleri geri...
Amaç karalama vs değil bu tip vb kanallara güvenipte böyle saçma sapan şeylere paranızı harcamamamanız arkadaşlar bu Forumda o imkansız gibi bir şey de...
merhaba kendime sadece cs2 oynamak için pc dizmek istiyorum. Benq’nun 600hz lik monitöründen sipariş ettim bu yüzden de csde 600 fps in altına düşmek...
O iş tam öyle olmuyor kablo için söylenen 150W güvenli çalışma standardı bunun üzerinde çalışabilir, Psu`lar artık tek 12V den yüksek güç verebiliyor...
Çok bildiğini sananlar da çok bilmiyor; özellikle sıfır kartta 94°C hotspot diyen soğuk bir duş alsın. Benim 4090'ın hotspot'u değil, bellekleri bile o...
Incehesap itopya buralardan sistem almayin aldirtmayin tamamen bilgisiz hareket ediyorlar. Ulan adamlar sitesine yazmış(Sapphire) daish chainden oluşacak...
Hayır donanımları doğru eşleştirip kullanacaksın o kadar. Yaşadığın sorunu 2x8 pin kullanan 5070 ti olsa gene aynı şekilde yaşardın. Amacım Amd kullanmanı...