Arama sonuçları: *

• Users: Tryian
  • In Ethereum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Ethereum Mining Hakkinda

Ben aylar once 1 hafta kadar denedim 110TL kastim 1 haftada. Suan ki eth fiyatiyla haftada 333 tl ye denk geliyor oranladigim zaman deger mi sizce 1-2 hafta yaparim yine kapatirim.
  2. T

Ethereum Mining Hakkinda

Arkadaslar Ethereum 2.0 dan sonra normal PC lerde Ethereum Mining yapilmayacak deniliyordu son durum nedir. Takip edemedim pek fazla haberleri ve guncellemeleri. Suan hala yapilabiliyor mu Mining normal pc lerde
  3. T

Miningte vergi olayı nasıl olacak?

Bu vergiyi nasıl ödeyeceğiz? Bir fiziksel binaya gidip mi vereceğiz yoksa internet üzerinden mi?
  4. T

Ethermine ödeme ile ilgili soru ?

Ben tek kart ile yapıyorum Binance pool kullanıyorum. Günlük ödüyor, sitesinde kendi aldığın mh değerini girince verdiği değer ile günlük ödeme yapılan değer aynı.
  5. T

Mining değerlerim nasıl?

Best share 80.7G yazıyor iyi mi sizce? Shares (a/s/w) 28/0/0
  6. T

Mining değerlerim nasıl?

Binance
  7. T

Mining değerlerim nasıl?

Dostum acil bakar mısın? ben oyuna girdim sonra kazım hızı 17 mh düştü, çıkınca da tekrar 30 oldu ama sitede inaktif diyor, aktif di. Ne oldu buna acaba. Uygulama sorunsuz kasıyor şuan?
  8. T

Mining değerlerim nasıl?

1 Yıl önce aldım da ekran kartı öyle yük altında çalışmadı hiç. Neden sordunuz ?
  9. T

Mining değerlerim nasıl?

Tamamdır hocam, teşekkür ederim bu arada vaktinizi ayırdığınız için :) Micron belleği tam olarak bilmiyordum da, memory arttırmakta çekinmiştim o yüzden.
  10. T

Mining değerlerim nasıl?

30 mh alıyor zaten 29 ile 30 arası. Ama işin cıvkını çıkartmak istemiyorum, 1 ay boyunca deniyeceğim. Para için değil tecrübe için yapıyorum, OC ve UV yapmak ve kripto para işini tecrübe etmeyi. 1 Ay sonra bırakırım büyük ihtimalle, karta bir şey olur mu sizce bu süre sonunda.
  11. T

Mining değerlerim nasıl?

Sınırı aşınca garanti kalması olayını duymuştum tam hakim değilim. Ama doğru olabilir, şuan kazım yapıyor musunuz?
  12. T

Mining değerlerim nasıl?

Msi Afterburner üzerinden kolayca seçebiliyorsun ben de. Senin dediğin sorunla karşılaşmadım hiç, maalesef bir bilgim yok.
  13. T

Mining değerlerim nasıl?

Merhaba, Power Limit 61 Temp Limit 75 Core Clock -186 Memory Clock +785 Fan Speed 54 Yukarıda ki ayarlar ile 60 derece, 29 mh ve 75 W değer alıyorum. Kartım 1660 Super OC 6 GB micron bellek. Sizce nasıldır.
  14. T

1660 Super Ethereum OC ve UV Yardımı Lazım

Power Limit 61 Temp Limit 75 Core Clock -186 Memory Clock +785 Fan Speed 54 Değerleri iyi midir?
  15. T

Nerede yazıyor dostum GDDR6(micron) yazıyor o mu oluyor acaba?
  16. T

Bende de gigabyte 1660 super oc 6 gb var. hangi bellek olduğuna nasıl bakacağım?
  17. T

Mining yapıyor musunuz hocam? kaç mh alıyorsunuz
  18. T

1660 Superi olup hazır ayar paylaşacak var mı?
  19. T

Merhaba, 1660 Super 6 GB OC modelini kullanıyorum. Ethereum mining deniyorum, OC ve UV yapmadan 70 derece sıcaklık ve 114W tüketim değerleri harcıyor. Saatte 26 mh kasıyor. OC ve UV yapmak istiyorum ve bunun hakkında deneyimsizim. Yardımlarınızı bekliyorum, nasıl yapabilirim.
Top Bottom