yani daha iyi olur hocam deneyin denemekten zarar gelmez bende bir müddet tek kart ile yaptım gerçekten zor bekle Allah bekle kaz Allah kaz zaman geçmiyorHocam tek kart yaptığım için Binance'de günlük ödeme yapıyor diye biliyorum.
Malesef hocam ama olsun. Şükür yine bir kartımız var.yani daha iyi olur hocam deneyin denemekten zarar gelmez bende bir müddet tek kart ile yaptım gerçekten zor bekle Allah bekle kaz Allah kaz zaman geçmiyor
Günlük veriyor ama ben kendi gözlemlediğim kadarıyla Ethermine'a göre daha az kazandırıyor.Hocam tek kart yaptığım için Binance'de günlük ödeme yapıyor diye biliyorum.
Günlük ödeme yaptığı için 1 2 gün denerim hocam. Olmaz ise Ethermine'dan devam ederim. Tavsiyeniz için teşekkürler.Günlük veriyor ama ben kendi gözlemlediğim kadarıyla Ethermine'a göre daha az kazandırıyor.
Tabii bi' 2 ay önce falan denemiştim 4-5 günlüğüne, şimdi nasıldır bilemiyorum.
Tek kartla yapsan bile Ethermine iş görür. Basit ve sade.
toplamını göremezsin kaç saat olduğunu CMD haricinde hocam o da dediğin gibi kapat aç yapınca sıfırlanıyor ethermine da çizelge var ama o çizelgede kazım yaptıkca eski kazımları siliyor belli bir kısımdan sonra geçmişe bakamıyorsun yaniMalesef hocam ama olsun. Şükür yine bir kartımız var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Zıncıraklı yılan Hocam CMD harici kaç saattir mining yaptığıma bakabileceğim bir yer var mı ? Bi ara kapattım miningi çünkü şu an tam ölçemiyorum ?
Tamamdır. Teşekkürler.toplamını göremezsin kaç saat olduğunu CMD haricinde hocam o da dediğin gibi kapat aç yapınca sıfırlanıyor ethermine da çizelge var ama o çizelgede kazım yaptıkca eski kazımları siliyor belli bir kısımdan sonra geçmişe bakamıyorsun yani
14 günden sonra ne kadar kasıldıysa o kadarınımı atıyor hesaba yoksa bi üst limiti varmıkardeşim orası 1 kalsın ben 0.01 kazdığımda dahi toplamda 14 gün olmuşsa otomatik yatıyor zaten
aynen 14 günde 0.02 kazdıysanız 0.02 nin hepsinide yatırır, evet üst limiti var hocam 50.000 eth14 günden sonra ne kadar kasıldıysa o kadarınımı atıyor hesaba yoksa bi üst limiti varmı
Teşekkür ettimaynen 14 günde 0.02 kadıysanız 0.02 nin hepsinide yatırır, evet üst limiti var hocam 50.000 eth
Yatar. Doğrulamadan da yatıyor ETH hesabına.Hocam benim binance hesabını 18 yaş altı olduğum için doğrulamadım kazdığım ETH hesabıma yatar mı?
@Zıncıraklı yılan @crazyreign