kardeşim orası 1 kalsın ben 0.01 kazdığımda dahi toplamda 14 gün olmuşsa otomatik yatıyor zatenArkadaşlar ayarlardan ödeme yerini 1 yaptım ama 0.01 olduğu zaman hemen cüzdanıma yatırır mı ? Ödeme alan varsa yardımcı olabilir mi ?
kardeşim orası 1 kalsın ben 0.01 kazdığımda dahi toplamda 14 gün olmuşsa otomatik yatıyor zaten
Ya aslında amacım Ethermine'da 0.01'i tamamlayıp pool değiştirmek çünkü tek kart yaptığım için ödeme işi zor oluyor."Hemen" atmaz çoğu zaman.
0.01 ETH'e ulaştığın zaman 2 hafta süre veriyor, sonrasında yatıyor eğer 0.05 ETH'e yetişemezsen.
Ayrıca bende 0.01 ETH'e erişmeden önce de tahmini payout zamanı değeri 14 günden az gözüküyor. Günlük ETH kazancına göre değişebiliyormuş o sayaç ve payout süresi de buna göre değişebiliyormuş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yapcak bir şey yok hocam orası 1 kalsın ne zaman kazmaya başladıysanız onun üzerinden 14 gün sayın eğer 0.01 oldu ve 14 gün daha olmadıysa kazmaya devam edin ve 14 gün olmasını bekleyin 14 gün olana kadar 0.02 kazdıysanız hesabınıza 0.02 yi yatırırlarYa aslında amacım Ethermine'da 0.01'i tamamlayıp pool değiştirmek çünkü tek kart yaptığım için ödeme işi zor oluyor.
Hee hocam olayı şimdi anladım sanırım ben 14 gün sonunda ne kadar kazarsam (0.01'i geçmek şartıyla) o cüzdanıma yatıyor.yapcak bir şey yok hocam orası 1 kalsın ne zaman kazmaya başladıysanız onun üzerinden 14 gün sayın eğer 0.01 oldu ve 14 gün daha olmadıysa kazmaya devam edin ve 14 gün olmasını bekleyin 14 gün olana kadar 0.02 kazdıysanız hesabınıza 0.02 yi yatırırlar
0.01 ETH olduğunda bırakabilirsin, sıkıntı yok. Her halükarda hesabına yatacak 0.01 ETH olduğunda.Ya aslında amacım Ethermine'da 0.01'i tamamlayıp pool değiştirmek çünkü tek kart yaptığım için ödeme işi zor oluyor.
Evet ödeme yapılana kadar ne kadar kazdıysan o kadar gelir 0.02 kazdıysan 0.01'i boşa gitmez yaniHee hocam olayı şimdi anladım sanırım ben 14 gün sonunda ne kadar kazarsam (0.01'i geçmek şartıyla) o cüzdanıma yatıyor.
Neden mesela?O zaman iyi Binance Pool'a geçmek istiyorum çünkü.
aynen öyle hocam carzyreign da dediği gibi 0.01 olunca bırakabilirsinde ethermine a kazmayı o 14 gün dolunca yatarHee hocam olayı şimdi anladım sanırım ben 14 gün sonunda ne kadar kazarsam (0.01'i geçmek şartıyla) o cüzdanıma yatıyor.