Yardım Adobe artık üyelik satmıyor! , "Ödemeniz işleme konulamadı..."

İnsaN

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhabalar, dünden beridir adobe üyeliği satın almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor, farklı e-posta, banka kartı, kredi kartı ile , farklı cihazlardan üyelik almayı denedim ama sürekli aynı hata ile karşılaşıyorum. "
Ödemeniz işleme konulamadı. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Sorun devam ederse başka bir ödeme yöntemi deneyin veya bankanızla iletişime geçin.
"

Vpn ile de almayı denedim, wifi ile değil hücresel veriyi açıp da almayı denedim, kartlar acaba yurtdışına açık mı değil deyip onları da kontrol ettim ama olmuyor yahu, sorun bende mi yoksa adobe üyelik mi satmıyor anlamadım.

Bu sorunu çözmeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Eğer aynı sorunu alan başka birileri varsa faydalanabilir böylece.

Ekler

• Screenshot 2025-06-22 at 07.56.08.webp
    Screenshot 2025-06-22 at 07.56.08.webp
    148 KB · Hit: 103
Vu sorunu bende yaşadım sonra deneye deneye almıştım. Konuyu takipteyim.

Konuyla hafif alakasız ama Adobe kadar abonelikte acımasız bir şirket yok ya.

Kaçak kullansanız daha iyi yani. Hem pahalı hem de zorla senelik sözleşme imzalatıyorlar.

Hangi uygulamalar size lazımsa Creative Cloud'dan bana ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.

Sizin sorununuza gelince, sistem hatası gibi duruyor ama deneyebilecek her şeyi denemişsiniz.

Farklı kartla da denedim yazmışsın ama kart ile alakalı oluyor bu durum genellikle.

Merhabalar, dünden beridir adobe üyeliği satın almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor, farklı e-posta, banka kartı, kredi kartı ile , farklı cihazlardan üyelik almayı denedim ama sürekli aynı hata ile karşılaşıyorum. "
Ödemeniz işleme konulamadı. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Sorun devam ederse başka bir ödeme yöntemi deneyin veya bankanızla iletişime geçin.
"

Vpn ile de almayı denedim, wifi ile değil hücresel veriyi açıp da almayı denedim, kartlar acaba yurtdışına açık mı değil deyip onları da kontrol ettim ama olmuyor yahu, sorun bende mi yoksa adobe üyelik mi satmıyor anlamadım.

Bu sorunu çözmeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Eğer aynı sorunu alan başka birileri varsa faydalanabilir böylece.
Troy kart ise olmuyor diye biliyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,348
Üyeler
183,731
Son üye
awesta.26
Geri