Arama sonuçları: *

1. marilyn

Eth kazarken hangi havuzu kullanmayalım

2miners ile raven kazarken 0 gösteriyordu birde poola yansıtıyordu o olay düzeldiyse geçilebilir ethermine a çünkü değerleri net göremiyorsun poola 0 gözüküyor kazım 30-40 sonra birde artıyor poola geçen para 300-400 mhz falan oluyor binance pool %10 kesiyor diyorlar ama bilemiyorum hangi...
  2. marilyn

Mining için ekran kartı tavsiyesi

olabilir ama 15k bütçeye fazla 2 tane falan alabilirsen al
  3. marilyn

Mining için ekran kartı tavsiyesi

amazon jp den yada sahibindende iyi fiyata bulursan 2070 super 3060 6700 6800 serileri falan alabilirsin
  4. marilyn

Kazımdan parayı çekeceğim ama yarısını Ethermine alıyor

fark ettim biri 0.005 demiştide o yüzden 0.01 olsun otomatik çekim göndereceğim 1639503604 1 haftada rtx 2080 ile
  5. marilyn

emiri nereden veriyoruz
  6. marilyn

bu kadar eth var cüzdanıma aktaracağım ama yarısını ethermine alıyor normalde 10-20 tl den bahsediliyordu birde btctürkteki cüzdanına kazım yapıyor ama metamask olayı falan varmış bir iaydınlatabilirmi uzun sürede ethermine çok değişmiş kafam karıştı yanlış bir şey yapmıyayım
  7. marilyn

ethermine mining için yardım

çekim için kaç tl kesim yapıyor peki
  8. marilyn

nasıl kendi elimde çekiyorum 1638725522 reported 38 olmasına rağmen neden avarage 6 birde onu biliyormusunuz
  9. marilyn

eskiden 0.01 olduğunda 2 hafta sonra cüzdana geçiyordu şimdi biraz menüsü değişmiş gene aynı sistemmi yoksa özelleştirme falanmı yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
  10. marilyn

ETH 2.0, 24 Temmuz'da çıkıyor!

30 temmuz oldu
  11. marilyn

sağlıklı şartlarda yapıldıysa mining çokta sorun teşkil etmiyor bazıları çok bakımsız özensiz yapıyor kartların sıcaklığı umurlarında olmuyor inceliyerek alacaksın
  12. marilyn

10 temmuz diyorlardı 24 temmuza uzadı bakalım 24 olsun 30 temmuz derler kesin
  13. marilyn

En iyi eth madencilik havuzu hangisi?

bilemiyorum şu anda kazım yapmıyorum
  14. marilyn

En iyi eth madencilik havuzu hangisi?

ben bunu kullanıyordum bi sorun yaşamadım https://ethermine.org çoğu aynı diye biliyorum bi farkları varmı bilmiyorum
  15. marilyn

Mining Yapmak (3060 ti ile)

7/24 yapmıyacaksın sanırım ekran kartına zararı olmaz ciddi sıcaklıklara çıkmadığı sürece benim arkadaşım 2080 ile her gün 14 saat kazarak 4 günde 180 tl yaptı devam etmek istemedi keşke devam etseydi çok kar ederdi şimdi 3k-4k seviyelerine çıktı birde eth 2-3 aya 2k olur gibime geliyor düzenli...
  16. marilyn

Ethereum Mining Sistem için Parça Tavsiyesi

kartları çok fazla büyütme az yer kaplaması iyi olur 24x rx 580 in kazım yaptığı performans nasıl bilimiyorum hesaplaman gerek 8-10 tane 3000 serisi kartı geçemiyorsa almanın anlamı yok şu an piyasa çok kötü ucuza bulursan yapış direkt şu piyasada alırsan çok kar gibi olmuyor
  17. marilyn

En ucuz Ethereum için alınabilecek ekran kartı

4 gb ile eth karı çok düşük karta yazık olur min 6 gb kartlara bak
  18. marilyn

Kendine iyi bak etherium

ne zaman yaparlar bilemiyorum
  19. marilyn

Kendine iyi bak etherium

2.0 da mining yapılamıyacak 1619420862 nvidia koyduda ne oldu kırdılar üstüne nvidiada katıldı kilitsiz driver verdi ? :D
Top Bottom