Neler Yeni

Kendine iyi bak etherium

Özgürd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Özgür dundar
Kıramayacakları bir kilit koymak Nvidia veya AMD için zor olmaz diye düşünüyorum.
Nvidia 3060 kilidini bilerek kırdı amdnini koymasına gerek yok zaten rx 6000 kartlar çok karlı değil kimse kazmıyor rx 6000 le .

Özgürd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Özgür dundar
Daha düzgün bir kilitten bahsediyorum.
Daha güçlü veya oyun için olan ekran kartlarının mining için olan cazipliğğini düşürecek yazılımlar.
Kilit koymak yerine belleği, değiştirseler kökten çözüm olur .

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
en azından temmuzda miningden çıkma kart buluruz diye dusunuyorum

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Olabilir ama daha bir sürü coin var zaten.
O bitse başkası gelir.
Sorun yok yani.
Muhtemelen firmalar mining için özel ekran kartı mimarilerine geçecek ve o GPU lar sadece mining için üretilecek.
Böylece mining için onlar alınacak ve piyasa berbat olmayacak. Gayet mantıklı olurdu bunu yapmaları.
Daha önce denendi Asus mining serisi çıkardı zaten, fakat yine normal stoklara saldırılar devam etti

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Daha önce denendi Asus mining serisi çıkardı zaten, fakat yine normal stoklara saldırılar devam etti
Çünkü Bu Mining İşi Bitince Ekran Kartlarını Verecek Kimse Kalmayacaktı Oyuncular Mining Ekran Kartları Almak İstemeyeceklerdi

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Yazılım kilidi ile değil.
CPU mimarileri blockchain sisteminde verimsiz hale getirilirse olur.
Öyle bir şey mantıklı ama Ekran kartı üreticileri öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum şuan her ekran kartını satıyorlar eğer böyle yaparlarsa satım orani azalır ne kadar ihtiyacı olanlar olsa da herkes ekmeğinin peşinde sonuçta

Özgürd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Özgür dundar
Öyle bir şey mantıklı ama Ekran kartı üreticileri öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum şuan her ekran kartını satıyorlar eğer böyle yaparlarsa satım orani azalır ne kadar ihtiyacı olanlar olsa da herkes ekmeğinin peşinde sonuçta
Fakat mining yüzünden garantiye dönen ekran kartı sayısı çok fazla o yüzden bazı firmalarda istemiyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom