Kendine iyi bak etherium

en azından temmuzda miningden çıkma kart buluruz diye dusunuyorum

Olabilir ama daha bir sürü coin var zaten.
O bitse başkası gelir.
Sorun yok yani.
Muhtemelen firmalar mining için özel ekran kartı mimarilerine geçecek ve o GPU lar sadece mining için üretilecek.
Böylece mining için onlar alınacak ve piyasa berbat olmayacak. Gayet mantıklı olurdu bunu yapmaları.
Daha önce denendi Asus mining serisi çıkardı zaten, fakat yine normal stoklara saldırılar devam etti

Daha önce denendi Asus mining serisi çıkardı zaten, fakat yine normal stoklara saldırılar devam etti
Çünkü Bu Mining İşi Bitince Ekran Kartlarını Verecek Kimse Kalmayacaktı Oyuncular Mining Ekran Kartları Almak İstemeyeceklerdi

Yazılım kilidi ile değil.
CPU mimarileri blockchain sisteminde verimsiz hale getirilirse olur.
Öyle bir şey mantıklı ama Ekran kartı üreticileri öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum şuan her ekran kartını satıyorlar eğer böyle yaparlarsa satım orani azalır ne kadar ihtiyacı olanlar olsa da herkes ekmeğinin peşinde sonuçta

Öyle bir şey mantıklı ama Ekran kartı üreticileri öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum şuan her ekran kartını satıyorlar eğer böyle yaparlarsa satım orani azalır ne kadar ihtiyacı olanlar olsa da herkes ekmeğinin peşinde sonuçta
Fakat mining yüzünden garantiye dönen ekran kartı sayısı çok fazla o yüzden bazı firmalarda istemiyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,256
Üyeler
188,062
Son üye
sümiş
Geri