Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Tronx de dolandırıldım sorularınızı bekliyorum

ben bu şekilde devam etmeye ćalışıyorum bişi yok bişi yok noldu ki bişimi oldu
  2. Akhiore

2,5k gitti milletin 90k sı felan gitmiş onları düşünemiyorum ćok bi rakam değil ama temu da gezerken insan o paraya şu kadar şundan bu kadar bundan alırdım diyo
  3. Akhiore

O görevi yerine getirdim buz dolu kocaman bi bardak su içtim iyi geldi 1720112956 Saģol durdu durdu bende patladı
  4. Akhiore

2,5k gg ilk dolandırılmam kötü bir hismiş özellikle kriptoda olunca şikayet edecek biri de yok
  5. Akhiore

Telegram coinleri günlük combolar

Hamster kombat günlüj kombo Hamster Kombat Günün Şifresi H .... A .- M -- S ... T - E . R .-. Pixel verse combo
  6. Akhiore

Hamster kombat Günlük şifre A .- I .. R .-. D -.. R .-. O --- P .--. Pixel verse günlük kombo
  7. Akhiore

Telegram üzerinde hangi coinleri kasmalıyım nasıl yapacağım neye dikkat etmeliyim gibi sorularınız var ise bildiğim kadar sizlerle paylaşmak isterim.
  8. Akhiore

Abdullah'da kriptodan nasibini aldı 🥴

limak alma vakti geldi diyorsunuz yani ohh bee
  9. Akhiore

Abdullah'da kriptodan nasibini aldı 🥴

Telefonumu ve bilgisayarımı bu şekilde aldım bence iyi kazandırıyoruz hepsinin başlangıçları da düşüktü umarım ev ve arabada aldırır
  10. Akhiore

Ana Konu [REHBER] OKX TR Borsası ile 250TL Kazan!

Denedim şimdi olmadı ama pc de açık ve oldi tr uygulaması değil diye mi acaba sizdeki tr mi
  11. Akhiore

Bende pc den doğrulayınca oldu ama bu seferde telefonda doğrulanmış gözükmüyor okx tr inik değil acaba ondanmı
  12. Akhiore

O şekilde oldu teşekkürler başarısız dedi ama 24 saat içinde bakacaklarmış heralde
  13. Akhiore

Denedim yine bu şekilde kalıyor
  14. Akhiore

Bende kimlik doğrularken kamera kısmı %99 kalıyor açılmıyor
Top Bottom