Arama sonuçları: *

1. MR EE

Yardım Gemini kullanan varsa bana ulaşabilir mi?

Ha şimdi anladım. Açılana kadar alamayacaksın sanırım. Şurada "temporarily" demişler. Geçici yani. Fakat ne zaman açılır bilmem. https://community.brave.com/t/notice-wallet-connections-are-temporarily-blocked-in-turkey/384469
  2. MR EE

Bir bilgi bulamadım. Gemini’de kalan BATlarını çekebilirsin yine de. Her ayın ilk 10 günü ara ara girip transfer yapmayı dene. Sıfır komisyonu gördüğün anda yap transferini. ERC-20 ağı ile göndereceksin.
  3. MR EE

Hocam ben hepsini sıfır komisyonla Binance Global hesabıma gönderiyordum. Binance TR değil. Tam sistemini çözemedim ama her ayın ilk 10 günü ara ara bilgisayardan göndermeyi deniyordum. Bi şekilde işe yarıyordu. Sıfır komisyon ile aktarım yapıyordum. Mobilden yapınca sıkıntı oluyordu.
  4. MR EE

Hocam Brave için kullanıyordum ama Gemini-Brave bağlantısı Türkiye için askıya alınmış.
  5. MR EE

binance ta solana gözükmüyor

Bende kontrol ettiğimde çıkıyor. TR ve Global Bimance’de mevcut.
  6. MR EE

Öneri Uphold mu Gemini mi?

Ben Gemini kullanıyorum. Her ayın 1-8'i arası komisyonsuz ve alt limitsiz BAT transferi yapabiliyorum Binance hesabıma.
  7. MR EE

Yardım Coinbase coin aktarım sorunu

Komisyonu yüksek bir coin transfer ediyorsundur. XLM çevirip göndermeyi dene.
  8. MR EE

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

BAT bey napıyorsunuz??
  9. MR EE

Yardım Binance Pool İle Mining Yapmalı Mıyım?

Bu hata neden olabilir?
  10. MR EE

Şunu şunu yap diyeceğiniz bir şey var mı? Bu konularda çok cahilim.
  11. MR EE

Eylül ayında sadece denemek için yarım saatliğine mining yapmıştım. Ayarlarım şu şekildeydi. Bir sorun var mı?
  12. MR EE

Selamlar. Galax 2070S ekran kartım var. Evde bilgisayar boş dururken mining yapmayı düşünüyorum. Binance Pool dikkatimi çekti. Bu sistemi kullanarak mining yapmalı mıyım? Önerir misiniz? Nelere dikkat etmeliyim? Teşekkürler.
  13. MR EE

XLM bey napıyorsunuz??
  14. MR EE

BAT nerelere gider acaba?
  15. MR EE

Bitci Üzerinden Coin Transferi Yapamıyorum

Bakım çalışması olduğunu söylediler.
  16. MR EE

Bitci Üzerinden Coin Transferi Yapamıyorum

Merhaba. Bitci üzerinde bulunan XRP coinlerimi Binance TR hesabıma aktarmaya çalışıyorum. Saatlerdir bu şekilde bekliyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler. Tx Id: Pending...
  17. MR EE

Yardım RTX 2070S ile mining yapmalı mıyım?

Benim elektriğim normal elektrikten %50 daha pahalı. Size 100 lira fatura geliyorsa bana 150 lira geliyor.
  18. MR EE

Yardım RTX 2070S ile mining yapmalı mıyım?

Selamlar. Sistemim aşağıdaki gibi. Evlendiğim için artık bilgisayar başında hiç vakit geçirmiyorum. Cihaz tüm gün boşta. Sizce mining yapmalı mıyım? Hangi coine yönelmeli? Bu sistem ile aylık getiri ne olur? Teşekkürler. Not: Elektrik aboneliğindeki bir problem nedeniyle normalden %50 daha...
Top Bottom