Tolgax güneş
80+ Bronze
Arkadaşlar 100 TL den fazla param var binance borsasına aktarmak istiyince nedense 100 küsür para 30 TL'ye düşüyor neden böyle oluyor ?
Elindeki coinleri xlm ye çevirip göndermen gerekiyor çevirmene rağmen mi 30 tl olarak gözüküyor ?Arkadaşlar 100 TL den fazla param var binance borsasına aktarmak istiyince nedense 100 küsür para 30 TL'ye düşüyor neden böyle oluyor ?
Elindeki coinleri xlm ye çevirip göndermen gerekiyor çevirmene rağmen mi 30 TL olarak gözüküyor ?
Benim salaklığım mana ile yaptım BTC hesabıma gönderdim boş yere gitti btc bana bu paranın iadesini yapıcak ama o 100 küsürün iadesini yapmicak.Komisyonu yüksek bir coin transfer ediyorsundur. XLM çevirip göndermeyi dene.
Daha yenisin bu işlerde merak etme takip edersen öğrenirsin keşke youtubedan coinbase den binanceye para nasıl çekilir diye aratıp azcık videoları izleseydin emin olmadığın sanal paralarda youtube tam bir çözücüdür iyi kazanmalar.Benim salaklığım mana ile yaptım BTC hesabıma gönderdim boş yere gitti btc bana bu paranın iadesini yapıcak ama o 100 küsürün iadesini yapmicak.
Heyecan yaptım biraz ondan dolayı araştırmaya devam ediyorum.Daha yenisin bu işlerde merak etme takip edersen öğrenirsin keşke youtubedan coinbase den binanceye para nasıl çekilir diye aratıp azcık videoları izleseydin emin olmadığın sanal paralarda youtube tam bir çözücüdür iyi kazanmalar.
Nedenxlm yerine algoya çevir
Bu sistemi paranı kaybedince daha çok araştıracaksın fjdjeHeyecan yaptım biraz ondan dolayı araştırmaya devam ediyorum.
hem daha hızlı hemde xlm daha az kesiyor çoğu kişi bilmezNeden