Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

Yardım Gtx 1660 super eth vs rvn

Muhtemelen biliyorsunuzdur ama eth mining gelirleri de sert düştü. Hesaplama siteleri var, oradan bakılabiliyor. O hesaplama yerlerine göre bilgi verdim zaten. Bu arada sitedeki verilerde bir hata oluşmuş sanırsam çünkü yazdığım zaman eth gelirine baktığımda 40 dolar derken şimdi 63 dolar...
  2. Mr. Edri

Yardım Gtx 1660 super eth vs rvn

Bilmiyorsan neden ezbere yorum yapıyorsun ki? Eth daha karlıymış. Ancak oc uv yapmadan dalmayın derim.
  3. Mr. Edri

Raven Coin (RVN) Mining Yardımlaşma ve Bilgilenme Konusu

vram otomatikte kalırsa şartların el verdiği kadar vram çekebilir apu
  4. Mr. Edri

Chia SSD'leri Öldürüyor!

Evet ssd'leri fazlaca yoruyor ama kaliteli bir ssd varsa bu pek de sorun değil. Mesela 3 ay önce aldığım sn750 şu an böyle ama hiçbir problem yok. Zaten bu işe girilecekse kaliteli bir ssd alınmalı, gidip de a400-bx500 gibi ssd'lerle girecekseniz girmeyin daha iyi. Yaklaşık 5 tb plot yapmıştım...
  5. Mr. Edri

Chia coin kazan var mı?

Bize laf atacağına git 100 200 tane 8tb hdd ile kazanlara laf at
  6. Mr. Edri

Chia coin kazan var mı?

Plot yapıyorum, onlar bitince 8tb ile kazmaya başlamış olacağım ama şimdi de kazıyorum
  7. Mr. Edri

Chia coin kazan var mı?

hpool ile başladım. @baltazar @Emirhandkee
  8. Mr. Edri

harddiskten chia coin kazmak

Link atar mısın? 1-Pek de vermiyor, yeterki hdd sabit ve serin olsun. Sadece plot hazırladığınız diskin ömründen yiyor. 2-Ever, silersen hafızada yer kaplamaz. 3-Hangi hdd ile yapacağınıza bağlı
  9. Mr. Edri

Hala mininge girilir mi?

Bence o kadar da mantıklı değil. Sonuçta o kartlara uzun zamandır mining yapılıp fazlaca bozulmaya yatkın olma ihtimalleri yüksek.
  10. Mr. Edri

Hala mininge girilir mi?

Hangi modelleri düşünüyorsunuz?
  11. Mr. Edri

Harddisk minig yapacağım ama kararsızım

Pek bir zarar etmezsiniz. çünkü hdd'ler çok tüketmez. Denemek için girebilirsiniz.
  12. Mr. Edri

Harddisk minig yapacağım ama kararsızım

Onla girmenin pek de manası yok.
  13. Mr. Edri

rx560 ile mining yapmak?

OC+UV ile bir kere kazmayı deneyip verdiği hashrate'leri öğrenip bu siteye yazarsanız ve çıkan değeri 2'e bölerseniz sonuca ulaşabilirsiniz. Ethereum Classic Mining Profitability Calculator (cryptocompare.com)
  14. Mr. Edri

rx560 ile mining yapmak?

ETC kazabilirsiniz o kartla, sanırsam şimdilik o kart için en karlısı o
  15. Mr. Edri

rx560 ile mining yapmak?

Kart kaç gb?
  16. Mr. Edri

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Trtl hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelecekte değerlenebilecek bir coin mi sizce?
  17. Mr. Edri

BAN BİLANÇOSU / ACAYİP AMATÖRCE BİR VIDEO

TRTL'de bir gelecek var mı sizce?
  18. Mr. Edri

Chia Coin için işlemcinin ve ramın önemi varmı ?

Şart değil ama hdd ile yapmaya kalkarsan plotu yapması çok uzun sürer.
  19. Mr. Edri

Chia Coin için işlemcinin ve ramın önemi varmı ?

Kurulumu hızlandırmak hariç onların önemi yok. O hdd'i önermiyorum. Şunu alsanız daha iyi olur...
  20. Mr. Edri

Chia Coin %31'de kaldı

Yeşile geçmeden uygulama kapanırsa o plot orada gözükmese bile silme yapmıyor diye biliyorum.
Top Bottom