mehmet62121
80+
Gtx 1660 super ekran kartım var etherium kazsammı daha fazla kazandırır rvn coinmi
ethGtx 1660 super ekran kartım var etherium kazsammı daha fazla kazandırır rvn coinmi
rvn kaç kazandırıyor aylik ve eth kaç kazandırıyor
1660 super'im yok bilmiyorumrvn kaç kazandırıyor aylik ve eth kaç kazandırıyor
Bilmiyorsan neden ezbere yorum yapıyorsun ki?1660 super'im yok bilmiyorum
Eth daha karlıymış.Gtx 1660 super ekran kartım var etherium kazsammı daha fazla kazandırır rvn coinmi
Raven eskiden karlıydı dostum.Bilmiyorsan neden ezbere yorum yapıyorsun ki?
Hesaplama yaptığım yerlerin bir yanlışı yoksa rvn daha karlı duruyor.
Ancak oc uv yapmadan dalmayın derim.
Başka ekran kartım var onunla eth kazıyorum. İlla bilmek için o ekran kartının olmasına gerek yok.Bilmiyorsan neden ezbere yorum yapıyorsun ki?
Hesaplama yaptığım yerlerin bir yanlışı yoksa rvn daha karlı duruyor.
Muhtemelen biliyorsunuzdur ama eth mining gelirleri de sert düştü.Raven eskiden karlıydı dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka ekran kartım var onunla eth kazıyorum. İlla bilmek için o ekran kartının olmasına gerek yok.
O sitelerde yazandan çok farklı sonuçlar alabiliyorsunuz ki benim şu an öyle.Muhtemelen biliyorsunuzdur ama eth mining gelirleri de sert düştü.
Hesaplama siteleri var, oradan bakılabiliyor.
O hesaplama yerlerine göre bilgi verdim zaten.
Bu arada sitedeki verilerde bir hata oluşmuş sanırsam çünkü yazdığım zaman eth gelirine baktığımda 40 dolar derken şimdi 63 dolar yazıyor.
Haliyle daha karlıymış.
24 temmuzda eth 2.0. geliyorEth daha karlı eth kazın(2 5600xt 3 1660 super im var ben eth kazıyorum)
eth 2.0 değil yalnız o24 temmuzda eth 2.0. geliyor
2.0 değil eip güncellemesi gelecek24 temmuzda eth 2.0. geliyor
bende eth kaziyorum ama kazanclar aylık 600 den 300e düşünce dedim rvn dahamı fazla kazandırıyor internette kaynak bulamadım buraya sorayim dedimBilmiyorsan neden ezbere yorum yapıyorsun ki?
Eth daha karlıymış.