Neler Yeni

Gtx 1660 super li sistem nasil?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
reis ddr4 ramlere baktim simdi 2. el alicam rami ama bazilari laptoptan soktum diyor rami ondan bi sıkıntı olur mu?
Dostum laptop ramini nasıl masaüstü anakarta takıcan uymaz ki

faznezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
altay
Dostum laptop ramini nasıl masaüstü anakarta takıcan uymaz ki
tamamdir sagolun pc rami bulmaya calisicam son bisey sorucam i5 12400f soyledigim anakart ddr4 e uyar mi veya ekran kartina uyar mi

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
tamamdir sagolun pc rami bulmaya calisicam son bisey sorucam i5 12400f soyledigim anakart ddr4 e uyar mi veya ekran kartina uyar mi
Evet hem ekran kartı uyar hemde işlemci fakat bence 17 bin bütçeniz varmış 1660 süper den daha iyi ekran kartları alınabilir ikinci elden RX 6600 gibi

faznezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
altay
Evet hem ekran kartı uyar hemde işlemci fakat bence 17 bin bütçeniz varmış 1660 süper den daha iyi ekran kartları alınabilir ikinci elden RX 6600 gibi
onada bakicam cok sagolun cok yardimci oldunuz gercekten tesekkurler iyi aksamlar.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
onada bakicam cok sagolun cok yardimci oldunuz gercekten tesekkurler iyi aksamlar.
Size de iyi akşamlar sistem toplamada çok zorlanıyorsan o fiyata kötü denilmeyecek sistemler var onlara bir göz gezdirebilirsin

Bu sistemden daha iyilerini bile bulabilirsin şuan topladığın sistemden daha iyi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Maksımum butcenız nedir pc için?Bu fiyata bu sistem toplanmaz belli ki anlamıyorsunuz bunu hakaret olarak söylemıyorum.Bu fiyata alınmayacak bir sistem.Anlamıyorsanız 2.ele de girmeyın sıkıntılı bir parça alırsınız sonradan uğraşırsınız

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Maksımum butcenız nedir pc için?Bu fiyata bu sistem toplanmaz belli ki anlamıyorsunuz bunu hakaret olarak söylemıyorum.Bu fiyata alınmayacak bir sistem.Anlamıyorsanız 2.ele de girmeyın sıkıntılı bir parça alırsınız sonradan uğraşırsınız
bence de bu arkadaştan 2. el toplama ışığı göremedim tokatlarlar bu arkadaşı üstüne alınmasın ama doğru, yada hadi aldı montaj yaparken de yapamayacak ona da tokatlanacak muhtemelen.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
bence de bu arkadaştan 2. el toplama ışığı göremedim tokatlarlar bu arkadaşı üstüne alınmasın ama doğru, yada hadi aldı montaj yaparken de yapamayacak ona da tokatlanacak muhtemelen.
Türkiye'de düzgün insanlar olsa neyse fakat insanlar birbirini dolandırmak için 40 takla attıkları için malesef.Ben bile şu an sistem toplasam 2.el sadece ekran kartı alırım.O da ucuz geliyor diye.İnsanlarla uğraşılmıyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Türkiye'de düzgün insanlar olsa neyse fakat insanlar birbirini dolandırmak için 40 takla attıkları için malesef.Ben bile şu an sistem toplasam 2.el sadece ekran kartı alırım.O da ucuz geliyor diye.İnsanlarla uğraşılmıyor
evet hocam maalesef arkadaşa gtx 960m laptop kakalamışlar ztn 7500 e :D biliyorum ben diyen bir arkadaşıyla gitmiş oda bozuk şimdi :D kasayı lehimle eriterek toplamışlar

Top Bottom