Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Yardım Binance garanti kazanç

Hmmm anladm bu ara al sat işleri yapmak istiyorum alt coinlere paramı katlamak istiyorum bunun hakkında garantili olacak önerileriniz falan var mı mesela youtube kanalları olabilir şu coine yatrn işte şu zmn çekn falan aklıma daha başka bişi gelmedi
  2. Zaquare

Yardım Binance garanti kazanç

Merhabalar binance arayüzünde gezerken bi yer keşfettim ama tam ne olduğunu anlayamadım kazan bölümünden coin sra dediğimizde garantili yazan ve yanında süre verilen bazı coinler ve değerler verilmiş şimdi mesela bi coin var %50 yazıyor ve 15 gün buna ben paramı 15 gün yatırırsam %50 katlıcammı...
  3. Zaquare

650TL Kripto Aliyorum Herhangi Bir Oneriniz Var mi?

Şikayet etseniz sizin elinize ne geçerki hem .d
  4. Zaquare

Yardım Kripto para yatırımı nasıl yapılır ?

Hmm öneri tarzı bir şey olmaz mı kendi isteğimle yatırım yapacağım sonuçta 1620736763 binance hesabım var kullanıyorum ama nasıl yapacağım tam olarak detaylı bilmiyorum Buradan yatırılıyor diye biliyorum ama nasıl bilmiyorum direkt yatırıp bekleticemmi başka bi siteyle işim var mı bilmiyorum
  5. Zaquare

Yardım Kripto para yatırımı nasıl yapılır ?

Ucuz miktarda yatırım yapacağım bana yatırım için tavsiye verir misiniz ve nasıl yapıldığını bilmiyorum öğretebilir misin ?
  6. Zaquare

Yardım Ön satıştan coin almak ?

www.youtube.com/watch?v=x8rNitnNAEY&t Biliyosunuz Orkun Işıtmak bir video paylaştı o videodan sonra biraz araştırdım ama pek bir şey anlamadım yapan arkadaşlar varsa bu ön satıştan coin alma olayını anlatabilir mi gün içinde almayı düşünüyorum.
  7. Zaquare

Kripto Paralara Vergi Geliyor

Aga zaten bi oksijen vergisi yok o eksik kaldı sonuçta az ödüyoruz her şeyi şartlar mükemmel Almanya bizi kıskanıo mükemmeliz
  8. Zaquare

Chia Coin %31'de kaldı

%31 de kalıyor normal
  9. Zaquare

Chia coin'i kazıp kazmadığımı nasıl anlarım?

Hiç bir fikrim yok bende yeni başladım
  10. Zaquare

Chia coin'i kazıp kazmadığımı nasıl anlarım?

Şuan kazıyordur ama 2 yıl diyor tahmini sürece boyutu biraz daha arttırın
  11. Zaquare

Yardım Chia Coin nasıl kazılır ?

Yetti
  12. Zaquare

C doldu dolacak yetmezse ne olacak E ye bi türlü atamadı
  13. Zaquare

Bir şey daha sormam lazım şu ana kadar sadece ssd ye bir şeyler yükledi hdd ye hiç yüklemedi normal midir ? 1620127368 ,Böyle devam ediyor
  14. Zaquare

1620127115 bu sefer hata vermedi içine klasör açmamız lazımmış 1620127214
  15. Zaquare

Hayır daha hiç açmadım
  16. Zaquare

16gb var bende ortalama ne yazayım 1620125058 ryzen 5 2600 var 6 çekirdek olması lazım 1620125081 Yazdım yeter mi 1620125729 Ne kadar ram seçmem lazım veya iş parçacığı seçmem lazm anlamadım
  17. Zaquare

Okudum 3 4 kez ama anlamadım burayı ne yapmam lazım
  18. Zaquare

16gb ram var bende 1620124773 Plot in parallel seçeneği üst düzey sistem için miş benmki ne kadar üst düzeye girermi
  19. Zaquare

Teşekkür ederim bakıyorum 1620124623 Ramleri nabıcam
Top Bottom