Neler Yeni

650TL Kripto Aliyorum Herhangi Bir Oneriniz Var mi?

crazytaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Selim
150TL Shiba dusunuyorum kaybedersem pek bir sey olmaz. 200TL FIO Protocol, 200TL VeChain, 200TL de MATIC dusunuyorum sizce guzel mi, bu sebepten dolayi bunun yerine bunu almalisin gibisinden bir seyler yazabilirsiniz elimde kalan son param bu cunku batarsam da en az 300TL ile cikmak istiyorum. Yatirim tavsiyesi vermedim ama ne olur ne olmaz yatirim tavsiyesi degildir.

Erda Yıldırım

80+ Gold
YTD YTD YTD

uydu3

80+ Silver
Vence hzcoin e yatir asiri iyi uplaniyor bir anda dusuyor ama yukseldigi anda satarsan koseyi donersin YTD ;)
Eğer bende para b** diyosan risk alabilirsin param kıymetli diyosan hodl yapıp sxp gibi sağlam coinlere bakabilirsin Yatırım Tavsiyesi Değildir

Son düzenleme:

Sfb32

80+
YTD yazmanız bir işe yaramaz. Bunun hukuksal bir karşılığı yok. Lisansınız var ise tavsiye yapabilirsiniz yok ise açık olmayan tavsiye yapabilirsiniz. Ben şuan sizi şikayet etsem büyük ihtimalle ceza yersiniz. (uğraşmam lazım biraz.)
Eğer bende para b** diyosan alabilirsin param kıymetli diyosan hodl yapıp sxp gibi sağlam coinlere bakabilirsin YTD
Vence hzcoin e yatir asiri iyi uplaniyor bir anda dusuyor ama yukseldigi anda satarsan koseyi donersin YTD ;)

uydu3

80+ Silver
YTD yazmanız bir işe yaramaz. Bunun hukuksal bir karşılığı yok. Lisansınız var ise tavsiye yapabilirsiniz yok ise açık olmayan tavsiye yapabilirsiniz. Ben şuan sizi şikayet etsem büyük ihtimalle ceza yersiniz. (uğraşmam lazım biraz.)
Yatırım tavsiyesi yapmıyorum zaten coinlere bakabilirsin diyorum al demiyorum

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
YTD :D

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Şikayet etseniz sizin elinize ne geçerki hem .d

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
Komik oluyosun brom ;)

uydu3

80+ Silver

Sfb32

80+
Komik oluyosun brom ;)
SPK kanunda bunun ile ilgili bir mevzuat yoktur. Ben ytd= yatırım tavsiyesi olarak değerlendirin de diyebilirim. Mevzuat olmayan yerde kendinizi savunuyorsunuz. Ceza almak çok kolay. Siz "ytd" yazsanız da yatırım tavsiyesi veriyorsunuz.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
SPK kanunda bunun ile ilgili bir mevzuat yoktur. Ben ytd= yatırım tavsiyesi olarak değerlendirin de diyebilirim. Mevzuat olmayan yerde kendinizi savunuyorsunuz. Ceza almak çok kolay. Siz "ytd" yazsanız da yatırım tavsiyesi veriyorsunuz.
Kankacim ceza mahkemesine cikilsa bunun hakkinda hicbir ceza alinamaz biz tavsiye veriyoruz siz aliyosunuz biz ornek veriyoruz siz aliyosunuz batarsa siz batiyosunuz zarar sizin bize degil malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom